Ιστορικό Σχολείο Τσοτυλίου: “Ημέρα Αθλητισμού -Γέφυρα στον Πολιτισμό και την παράδοση του ΒΟΙΟΥ”

28 Σεπτεμβρίου 2018
16:09
Κανένα σχόλιο

“Ημέρα Αθλητισμού -Γέφυρα στον Πολιτισμό και την παράδοση του ΒΟΙΟΥ”. Μαθητές και συνάδελφοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ διανύσαμε τα 10 Km μέχρι το πιο παλαιό και όμορφο πέτρινο γεφύρι του ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ.Ο Αθλητισμός με τον πολιτισμό πρέπει να διανύουν παράλληλους δρόμους και εμείς σήμερα συμβολικά,με την ευκαιρία της Ημέρας, αναδεικνύουμε τον πολιτισμό,την παράδοση και τις όμορφιές του ΒΟΙΟΥ με τα μοναδικά στην Ελλάδα πέτρινα-Ιστορικά γεφύρια.Συγχρόνως στους Αθλητικούς χώρους του Σχολείου, 100 παιδιά μας σχημάτισαν τον “ζωντανό χάρτη του Βοίου” στέλνοντας το μήνυμα,οτι πεισματικά εμείς οι νέοι,με μοχλό την παιδεία θα πρέπει να βρούμε τρόπους να αξιοποιήσουμε τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και να ξαναζωντανέψουμε την όμορφη περιοχή μας.Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ανθοχωρίου κ.Δολατσόπουλο Θεόδωρο για την υποδοχή,ξενάγηση και φιλοξενία,το ΚΤΕΛ Ν.Κοζάνης για την μεταφορά των μαθητών μας στη επιστροφή,αποδεικνύοντας το κοινωνικό έργο που επιτελεί ιδιαίτερα στις άγονες γραμμές του Βοίου και την ΕΡΤ για την επικοινωνία και τη προβολή της δραστηριότητας του Σχολείου και της περιοχής μας.

Νικόλαος Κατσαούνης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.