Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ: “Ποια είναι τα θέματα που θέσαμε στο διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Λάμπρο Σέμπο και το διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ κ. Νικόλαο Μπρίκη”

1 Οκτωβρίου 2018
09:56
Κανένα σχόλιο

Συνάντηση με το Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Λάμπρο Σέμπο και τον διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ κ. Νικόλαο Μπρίκη είχαμε το τριήμερο από 25 ως 28 Σεπτεμβρίου 2018 και θέσαμε τα κάτωθι θέματα:

Α. Πληρωμή των εφάπαξ των συναδέλφων που έφυγαν το 2017 και έχουν βγάλει οριστική απόφαση κύριας σύνταξης. Ο κ. Μπρίκης μας είπε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα πληρωθούν και μπορούμε να το ανακοινώσουμε.

Β. Θέσαμε το θέμα των αναδρομικών που προκύπτουν από την έκδοση των οριστικών ή αναθεωρητικών αποφάσεων επικουρικής σύνταξης για όσους έφυγαν πριν το 2015 σε σύνταξη. Η απάντηση που είχαμε από την αρμόδια διευθύντρια του ΕΤΕΑΕΠ κ. Θ. Ψαρρού είναι ότι η Δ.Ε.Η. θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία αυτών των συναδέλφων και γι αυτό καθυστερεί η πληρωμή.

Γ. Θέσαμε επίσης το θέμα που προέκυψε από την αναπροσαρμογή των επικουρικών συντάξεων.

Δ. Στον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Λ. Σέμπο βάλαμε το θέμα της έκδοσης ενημερωτικών σημειωμάτων σύνταξης όσων έχουν καταστεί συνταξιούχοι με το νόμο 4387/ 2016.

Στη συνέχεια είχαμε συνάντηση με τον κύριο Δαμάσκο Διευθυντή ΔΑΝΠΝΟ της ΔΕΗ και του θέσαμε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από τη μη έγκυρη αποστολή των στοιχείων στα Ταμεία.

Τέλος με τους διάφορους υπηρεσιακούς παράγοντες των δύο Ταμείων κουβεντιάσαμε και άλλα θέματα όπως για παράδειγμα την επιτάχυνση της έκδοσης των συντάξεων, τα προβλήματα που προκύπτουν από την έκδοση των συντάξεων χηρείας, των συντάξεων των ιατρών κ.λ.π.

Για όλα τα θέματα πιο αναλυτικές λεπτομέρειες μπορείτε να έχετε ή στο γραφείο του συλλόγου μας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2463504089.

Για το Δ/Σ

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας

                                                                                                   Αναστάσιος Δημάκης                Παναγιώτης Λόφτσαλης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.