kozan.gr: Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσέφυγε στο ΣτΕ κατά των νέων σταθμών διοδίων και της αύξησης στο αντίτιμο διέλευσης – Θα πράξει το ίδιο η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για το μετωπικό στο ύψος της Σιάτιστας και τους δύο πλευρικούς σε Ανατ. Σιάτιστα και Καλαμιά Κοζάνης;

1 Οκτωβρίου 2018
21:02

Σε σημερινή του ανάρτηση στο facebook, ο Περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αναφέρει: “Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσέφυγε στο ΣτΕ κατά των νέων σταθμών διοδίων και της αύξησης στο αντίτιμο διέλευσης. Η κατασκευή νέων σταθμών διοδίων και η υπέρμετρη αύξηση του ύψους των τελών διοδίων που διπλασιάζονται, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα, αντιαναπτυξιακό και αντικοινωνικό. Από τη μία πλευρά πλήττουν ευθέως τον τουρισμό, τη μεταφορική και εξαγωγική δραστηριότητα και τη διακίνηση προϊόντων, κι από την άλλη επιβαρύνουν υπέρμετρα τις καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων στον βασικό οδικό άξονα της περιοχής μας, χωρίς καν να θεσπίζονται εξαιρέσεις – απαλλαγές στην καταβολή των τελών διοδίων υπέρ των μόνιμων κατοίκων και των δραστηριοποιούμενων επαγγελματικά στην Κεντρική Μακεδονία.Για όλους αυτούς τους λόγους η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε αίτηση ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ”.

2 σχόλια

  • Η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας δεν έπραξε τα αυτονόητα σε εκατοντάδες ανάλογες περιπτώσεις ημετέρων. Θα πράξει το ίδιο άραγε η Π.Δ.Μ ?

  • ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ …..
    Ο ψευτοΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.