Τσικρελη Τραϊανη, Νεάπολη εν οίδα ότι

Αγαπημένοι φίλοι της σελίδας Νεάπολη εν οίδα ότι. Λυπάμαι που τις τελευταίες τρεις μέρες αναλώθηκε η σελίδα σε ανάρμοστες συμπεριφορές, σε ύβρεις, χυδαιότητες, λασπολογιες, κλπ. Η σελίδα Νεάπολη εν οίδα ότι, μένει σταθερή στις απόψεις της, κι απαντάει προς όλους τους επικριτές της πως “καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται”. Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στο προφίλ της σελίδας και θα καταλάβει. Μια σελίδα που αναφέρεται στην Παράδοση, Ήθη, Έθιμα, Ιστορία του τόπου. Αλλά και με συμμετοχή σε σοβαρά θέματα για την Πατρίδα. Και συγκεκριμένα το μεγάλο ζήτημα Μακεδονικό. Θα μπορούσα να γράφω επί ώρες, αλλά δεν χρειάζεται. Όσοι έχουν μάτια βλέπουν Το τελευταίο γεγονός με την απάντηση της σελίδας στο δημοσίευμα της Δώρας Καρούτα,δημιούργησε τριγμούς. Βγήκαν αρχικά ο Απόστολος Γαρούφος, γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου, όπου με κατηγόρησε και για νοσταλγο του Χίτλερ και μου έκανε και μαθήματα. Κομπασμος και ξιπασμος στο μεγαλείο του. Θεωρεί τον εαυτό του Ακαδημαϊκό τύπο, αλλά στα δύσκολα τον χαρακτηρίζει νέο κι Ελπίδα του τόπου.

Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου με προσβλητικά σχόλια αβάσιμα. Άλλωστε τι να περιμένει κανείς, από μία παρέα παιδιών που θεωρούν ότι αυτοί παίρνουν την μοίρα του τόπου στα χέρια τους κι ότι είναι οι Δικαστές και οι Τιμωροί του Τόπου. Ακολούθησε χθες ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου. Μία από τα ίδια. Κι όλα αυτά ως Συμπαράσταση στην Δώρα Καρούτα, αρθρογράφο, λαογραφο, ιστορικό κλπ. Θα σας γελάσω. Ένα ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΟ, και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ, κείμενο για όλο το ΒΟΪΟ, όλη την Ελληνική Κοινωνία, πλην του Πενταλόφου. Ευτυχώς που υπάρχουν νοημονες πολίτες και κατανόησαν τις σοβαρές ύβρεις του κειμένου. Στο δια ταύτα. Θα μου ήταν πολύ εύκολο, να κάνω Αγωγή σε όλους όσους έχετε εμπλακεί, κι εννοώ τους δύο Πολιτιστικούς Συλλόγους, καθώς και σε συγγενείς της φοιτήτριας. Όπως και να κάνω Αγωγή και προς την ίδια, για τα υβριστικά σχόλια και τους χαρακτηρισμους προς την υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία. Γνωρίζω καλά την Ελληνική νομοθεσία. Δεν θα το κάνω για τον λόγο ότι έχω Αρχές, Ήθος, Κουλτούρα και γνωρίζω πολύ καλά ποια είμαι. Δεν θα κάνω “χατήρια” οδηγώντας Νέους που φαντάζουν ως Σωτήρες, Παντογνωστες, Ειδήμονες του Τόπου, στα Δικαστήρια. Η ίδια κοινωνία είναι δικαστής και μπορεί να κρίνει όπως και να τιμωρήσει. Μια υγιής, μη ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ κοινωνία, είναι Αλάνθαστος Κριτής. Ούτε είμαι Κηδεμόνας τους, ούτε και Τιμωρος. Γι αυτό είναι υπεύθυνοι οι γονείς τους. Άλλωστε την καλύτερη απάντηση την έδωσε η κα. Ζιαρα, εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Πενταλόφου, χαρακτηριζοντας βολεμένο παιδί την φοιτήτρια, απαράδεκτο το κείμενό της, ότι χάρη σε τέτοιους ανθρώπους δεν πάει ο Τόπος μπροστά, Ντροπή κλπ, κι αφήνοντας υπόνοια ότι “ξέρει γιατί το κάνει”.

Η σελίδα, Νεάπολη εν οίδα ότι, μένει αμετακίνητη στις απόψεις της. Δημοκρατία έχουμε κι όποιος θεωρεί ότι είναι θιγμενος μπορεί να λειτουργήσει όπως αυτός νομίζει. Η σελίδα έφτασε μέχρι Εδώ και θα Συνεχίσει, χάρη σε όλους εσάς που αγαπάτε τα Ήθη, Έθιμα, Παράδοση, Ιστορία, του Τόπου μας και της Ελλάδας μας. Είναι εδώ, γιατί είναι ΚΑΘΑΡΉ,μη ΔΙΑΠΛΕΚΌΜΕΝΗ, μη ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΗ,μη ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ. Χτυπάει γροθιά στο μαχαίρι, με διασταυρωμενες αλήθειες. Δεν ανακατεύομαι , με άτομα που το μόνο που τους χαρακτηρίζει είναι η Υπεροψία, ο Κομπασμος, η Μεγαλομανία,η Αυτοπροβολή κι ο Θόρυβος, γιατί μόνο έτσι μπορούν να Φανούν. Λυπάμαι φίλοι μου αν σας κούρασα, αλλά σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους, κι όφειλα να το κάνω. Συνεχίζουμε κανονικά, όλοι εμείς που αγαπάμε τον Τόπο μας, την Ελλάδα μας,Αγνά, Καθαρά, Ακοματιστα, χωρίς Ιδιοτέλεια. Καλημέρα φίλοι μου. Όμορφη Τετάρτη με ευλογία κι αγάπη