Το ΟνειρόDrama Κοζάνης παρουσιάζει το δραματοποιημένο διήγημα της Μάρως Βαμβουνάκη “Τα Δάκρυα Είναι Δυο Λογιώ”, 12-16 Οκτωβρίου

3 Οκτωβρίου 2018
10:22

Το ΟνειρόDrama Κοζάνης εγκαινιάζει τον νέο χώρο του καθώς και την πειραματική του σκηνή, παρουσιάζοντας στο κοινό της περιοχής το δραματοποιημένο διήγημα της Μάρως Βαμβουνάκη “Τα Δάκρυα Είναι Δυο Λογιώ”, σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη. Πρόκειται για μια μεταφυσική συνάντηση της Αρετούσας και της Ερωφίλης, των δύο αυτών θρυλικών γυναικών, όπου ουσιαστικά συναντώνται δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι κόσμοι, αυτός των ζωντανών με των νεκρών. Συζητούν για τη ζωή, τα πάθη τους και φυσικά την βαθιά αγάπη που βίωσαν και που αποτελεί συνδετικό κρίκο των δύο γυναικών. Σημαντικό ρόλο στην παράσταση αποτελεί η μουσική, όπου ο τροβαδούρος ερμηνεύει στροφές από τα δύο κορυφαία κείμενα του Ερωτόκριτου του Κορνάρου και της Ερωφίλης του Χορτάστη. Και όλα αυτά υπό “το βλέμμα” του Θανάτου…
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 12,13,14,15,16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 21:00, στο νέο χώρο μας (Βογατσικού 6 / Ωδείο Δημήτρη Δημόπουλου).

Κείμενο : Μάρω Βαμβουνάκη
Σκηνοθεσία: Γιώτης Βασιλειάδης
Πρωτότυπη Μουσική : Δημήτρης Δημόπουλος
Σκηνικά – Κοστούμια: Βενετία Νάση
Φωτισμοί : Εύη Παπαμάρκου

Παίζουν οι :
Κώστας Καρανάτσιος
Έφη Λάτσκου
Άρτεμις Νέστορα

Φωτογραφίες : Ευριπίδης Τσατσιάδης
Τηλεοπτικό Σποτ- Βιντεοσκόπηση: Κωνσταντίνος Μανουσαρίδης

Γενική Είσοδος 5 ευρώ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.