kozan.gr: Ξεκίνησε, σήμερα Πέμπτη 4/10, στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, εκδήλωση με τη συμμετοχή πολυμελούς αντιπροσωπείας Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών, με σκοπό τις επενδυτικές ευκαιρίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Δ. Μακεδονίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Οκτωβρίου 2018
12:42
Κανένα σχόλιο

Με 204 προγραμματισμένες B2B συναντήσεις μεταξύ 30 εξαγωγικών επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας και 31 διπλωματικών ακολούθων και πρεσβευτών από ολόκληρη την υφήλιο, ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη στην Κοζάνη η προγραμματισμένη τριήμερη επιχειρηματική επίσκεψη πολυμελούς αντιπροσωπείας Οικονομικών & Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Synergasia” με την διοργάνωση του Enterprise Grecce και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) Α.Ε. και των Επιμελητηρίων Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας. Στην επιχειρηματική αποστολή συμμετέχουν διπλωμάτες από 27 χώρες. Συγκεκριμένα: Αργεντινή, Αυστραλία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ινδία, Ιορδανία, Καζακστάν, Κούβα, Κύπρος, Λετονία, Μαρόκο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Νότια Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Γραφείο Εκπροσώπησης της Ταϊπέι στην Αθήνα, Τυνησία, και Φινλανδία. Στόχος η προβολή του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Περιφέρειας, οι μοναδικές της επενδυτικές ευκαιρίες και τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, τονώνοντας έτσι την εξωστρέφειά της και την αναπτυξιακή της πορεία. Παράλληλα στόχο αποτελεί επίσης η προβολή της Ελλάδας, των Περιφερειών και των Δήμων της στην παγκόσμια αγορά, η προώθηση των τοπικών οικονομιών και των παραγωγικών τους δραστηριοτήτων.

Για να δείτε το πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ…

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.