Οι Εκκλησίες της Σιάτιστας και το Αρχοντικό Δόλγκηρα στον Τηλεοπτικό Σταθμό 4Ε

4 Οκτωβρίου 2018
17:54
Κανένα σχόλιο
Κατά τη διάρκεια του μήνα που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα για την τηλεοπτική εκπομπή  “ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ”, μια εκπομπή πολιτισμού, για την Ιστορία, την παράδοση και τη θάλασσα, που επιμελείται και παρουσιάζει ο  κ. Μιχάλης Πετρόπουλος, Δικηγόρος.
Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις εκκλησίες της Σιάτιστας και, σε συνεργασία με το Σύλλογο μας, στο Αρχοντικό Δόλγκηρα. Γι’ αυτό θα προβληθούν δυο επεισόδια της εκπομπής με θέμα τη Σιάτιστα. Το πρώτο θα προβληθεί, τη Δευτέρα 8/10/2018, 20:00, με τίτλο «Στις εκκλησιές της Σιάτιστας» και το 2ο τη Δευτέρα 15/10/2018, ώρα 20:00, με τίτλο «Στο Αρχοντικό Δόλγκηρα στη Σιάτιστα».
Τις παραπάνω εκπομπές μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη Δυτική Μακεδονία από τη συχνότητα του τηλεοπτικού Σταθμού «Όσιος Νικάνωρ», στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από τη Συχνότητα της «Λυδίας» και για τους συμπατριώτες μας στην υπόλοιπη Ελλάδα και Ευρώπη, μέσω της πλατφόρμας της «Cosmote» ή στην Αττική από τη συχνότητα του «Attica». Για τους αποδήμους στην Αμερική, μέσω της πλατφόρμας «New Greek Tv» (Time Warner Cable, κανάλι 545), στην Αυστραλία, μέσω «TV PLUS» και παγκόσμια, μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού https://tv4e.gr, Η εκπομπή μεταδίδεται και κάθε Πέμπτη στις 12:00.
 
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Οινοποιείο «Δύο Φίλοι – Το κατώι του Ταπνού» του Γιάννη και της Γεωργίας Πολύζου Γκουτζιαμάνη, για το υπέροχο σιατιστινό «Ηλιαστό» κρασί που πρόσφεραν αφιλοκερδώς στο Σύλλογο μας για κέρασμα του τηλεοπτικού συνεργείου 4E.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Σιάτιστας «Μαρκίδες Πούλιου»

https://siatista-info.blogspot.com/

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.