Γρεβενά: Μείωση ποινής στο δράστη της δολοφονίας του λαχειοπώλη

4 Οκτωβρίου 2018
18:35
Κανένα σχόλιο

Σε 19 χρόνια φυλάκισης, από δις ισόβια μετέτρεψε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κοζάνης την ποινή που είχε επιβληθεί στο 30χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 78χρονου λαχειοπώλη από το Καρπερό Γρεβενών, στις 10 Απριλίου 2012.

Ο άτυχος λαχειοπώλης  είχε βρεθεί νεκρός το πρωί της Μ. Παρασκευής 13 Απριλίου 2012, σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη στη είσοδο του Καρπερού, ενώ ο 23χρονος τότε δράστης, υπήκοος Αλβανίας, που διέμενε στο χωριό, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη την ημέρα του Πάσχα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ανέφερε ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, ενώ ο λαχειοπώλης έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βαριά κάκωση θώρακος.

Πρωτόδικα το Μικτό Κακουργοδικείο Κοζάνης είχε κρίνει τον 30χρονο, που είναι έγκλειστος στις φυλακές, ένοχο για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.