Δήλωση υποψηφιότητας του Κυριάκου Μιχαηλίδη για το Δήμο Κοζάνης

4 Οκτωβρίου 2018
23:03

Αγαπητοί συμπολίτες,
η επαφή μου με τα κοινά ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν στον εργασιακό μου χώρο και συνεχίστηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού με τη βαθειά πεποίθηση ότι, στην προοπτική και στη διαμόρφωση του μέλλοντος της περιοχής μας δεν θα πρέπει να είμαστε παρατηρητές αλλά ενεργοί πολίτες. Η μέχρι σήμερα εμπειρία μου αποτελεί το εχέγγυο και την απόδειξη ότι η πιο σύνθετη και αποτελεσματική σκέψη είναι η απλή. Είμαι κοντά στον εργαζόμενο, στον συνάνθρωπό μας, στον επιχειρηματία, ενεργό μέλος της κοινωνίας που βιώνει τα αποτελέσματα της κρίσης και αντλώ δύναμη από την προσδοκία για ένα καλύτερο αύριο.

Όλο αυτό το διάστημα αφουγκράζομαι τα προβλήματα των πολιτών και βλέπω την κατάρρευση της επιχειρηματικότητας που με θλίβει γιατί αυξάνει την ανεργία και μειώνει τα εισοδήματα. Βλέπω τη ναυαρχίδα της χώρας μας, τη ΔΕΗ, να διαμελίζεται και να υποβαθμίζεται. Βλέπω τα χωριά μας να μικραίνουν πληθυσμιακά. Βλέπω φίλους και γνωστούς που αναζητούν με αγωνία μία νέα πρόταση. Βλέπω ανθρώπους σκυθρωπούς που αισθάνονται μόνοι και έναν συνωστισμό συμπολιτών που επιθυμούν να συμβάλλουν στην πρόοδο του Δήμου Κοζάνης από θέση ευθύνης.

Η δική μου παρουσία αποτελεί συνέχεια του έργου μου και παίρνω δύναμη από την προτροπή συμπολιτών μας να ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησα. Με καθαρή ματιά, με την αξιοποίηση της εμπειρίας μου, με την αγάπη και συμπαράσταση των πολιτών, ο Δήμος Κοζάνης μπορεί να βρει το βηματισμό του και να περάσει σε μία νέα εποχή.

Στην εποχή του αυτονόητου, των γρήγορων αποφάσεων και χρήσιμων επιλογών καλώ τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να έρθουν δίπλα μας, να ακούσουν και να αξιολογήσουν τις προτάσεις μας, να γίνουν κοινωνοί και να βάλουμε κοινούς στόχους για το Δήμο Κοζάνης – πρωτεύουσα της Δυτικής Μακεδονίας.

Άλλωστε η προοπτική του Δήμου μας – η προοπτική μας είναι μπροστά και πρέπει να την κάνουμε πράξη. Σ’ αυτή την προσπάθεια είμαστε πολλοί, έχουμε στόχους και είμαστε αποφασισμένοι. Είμαστε όλοι οι πολίτες που με αγωνία βλέπουμε τις ευκαιρίες να περνούν από μπροστά μας, πεπεισμένοι ότι είναι οι ευκαιρίες μας για τις οποίες θα αγωνιστούμε. Είναι το στοίχημα για το οποίο αξίζει κάθε προσπάθεια. Αφορά το μέλλον μας που θέλουμε να είναι καλύτερο. Γι΄αυτό καλούμε τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να συστρατευτούν μαζί μ’ εμάς που πιστεύουμε στον τόπο μας και στην προοπτική του.
Σας ευχαριστούμε.

Μιχαηλίδης Κυριάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης

45 σχόλια

    • Με οποιονδήποτε, εκτος από αυτούς τους …που δεν έχουν καταλάβει ότι ανήκανοι, για έναν Δήμο σαν της Κοζάνης!

  • Συγγνωμη Κούλη αλλά δεν τραβάς κι ενώ το γνωρίζεις πας για να πας με φαίνεται, λυπάμαι! Προβλέπεται περιπατος Ιωαννίδη!Απ’ την πρώτη Κυριακή κιόλας!Εκτός και αν τελευταία στιγμή βάλουν μυαλό οι υπόλοιποι και αντιδράσουν σωστά, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει! Έλεος πια!

    • Λυπάμαι αλλά γνωρίζεις καλύτερα από εμένα τα λάθη που Ιωαννίδη και εκεί θα κριθεί. Και η αλήθεια ειναι πως έχει Ιωαννίδης και πολλα θετικά τα όποια ειναι αναγνωρίσιμα. Επικοινωνιακά προς τούς δημότες ο Ιωαννίδης είναι χάλια και δεν έχει και πολλά καλά στελέχη να τον υποστηρίξουν. Δυστυχώς όμως κοίτα πως δύσκολα θα πάει δεύτερο γύρο και σε αυτό είναι επιλογή τού ότι είναι αισιόδοξος δεν λέει κάτι. Η κάλπη θα μιλήσει

  • Ζήτω οι καρεκλοκένταυροι της Ν.Δ.
    Ζήτω οι καρεκλοκένταυροι του ΚΙΝ.ΑΛ.
    Άντε Ιωαννίδη πάλι σου ‘φεξε.Την καπαρωσες την πενταετία.

  • Κυριάκο:
    1. Ποιος “πούλησε” παλιά τις εκλογές της ΑΝΚΟ;
    Το θυμάσαι ή το ξέχασες;
    2. Επειδή επικαλείσαι την ενασχόλησή σου με τα κοινά από την ΔΕΗ, μπορείς να μας πεις με τι ψηφοδέλτιο ήσουνα υποψήφιος στις εκλογές του Νοτίου Πεδίου;
    Το θυμάσαι ή το ξέχασες;
    Η κοινωνία Κυριάκο δεν ξεχνάει και “περιμένει στην γωνία”.
    Όλα εδώ πληρώνονται.

  • Ελα ρε Κυριάκο δλδ γελάσαμε πάλι ότι εσύ τώρα σκέφτηκες τα χωριά μας κ την ΔΕΗ, όταν έδινες εντοπιότητα σε μη χωριανους για να μπουν στην Δεη μόνιμοι ήταν καλά ε, κ τώρα θες ψήφο κάτσε σπίτι σου κ εσύ κ ο Μαλουτας κ ο Κουκουλοπουλος, φτάνει

  • 2014
    Ψηφίζουμε στην περιφέρεια Δακή και στον Δήμο Μαλούτα !!!
    Δεν πιστεύω να το ξέχασες Κυριάκο!!!
    Αυτό κάνατε παρ’όλο που ο Κ. Δεληγιάννης Γιάννης κατέβασε Συνδιασμό της Ν.Δ!!!
    Τώρα………

  • ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΛΑΖΟ ΟΥΤΕ ΛΕΥΤΕΡΑΚΙ.ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ….

  • Παρτς σβάρνα Κυριάκο!!! Μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο!!! Ο καλύτερος!! Ο πρώτος!! Ο ένας και μοναδικός Κυριάκος Μιχαηλίδης !!!

  • Ζητείται υποψήφιος Δήμαρχος νεαρός σε ηλικία ακοματιστος με μεράκι , να δουλέψει για την πόλη χωρίς να βάζει μπροστά τα προσωπικά του και τα πολιτικά συμφέροντα …..αυτή είναι η ευχή όλων μας μπας και ξεφύγουμε από τα υπολείμματα του 1980 …..

  • Ποιος Ιωαννίδης και ποιος Κυρινας ?? Δεν κάναμε απολύτως τίποτα δεν το βλέπετε ?? Ούτε τα χόρτα δεν καθάρισαν ούτε τα σκυλιά δεν μάζεψαν ούτε δρόμους δεν έκαναν διέλυσαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις η Κοζάνη δεν έχει γυμναστήριο κολυμβητήριο το στρατιωτικό δεν έχει χλοοτάπητα δεν έχει κερκίδες αλλά πάνω από όλα είναι υπέρ αυτών που ξεπουλανε την Μακεδονία ..Να φύγουν άμεσα

    • Εσύ από που ήρθες και τα λες αυτά; Ξένος; Μήπως από ΓΡΕΒΕΝΑ; Γιατί όσοι είναι από εδώ- δηλαδή όσοι ζουν εδώ για να μην παρεξηγηθώ- λεν πως αυτή η δημοτική αρχή είναι πολύ ικανή και αγαπητή. Ακόμα και οι πρόεδροι των χωριών που βγήκαν με Μαλούτα πλέον στηρίζουν ΛΕΥΤΕΡΗ!
      Ο Βαγγέλας πήγε χτες να δει τη βιβλιοθήκη! Λογικό! Να πάει να δει και το Λαογραφικό. Να μάθει τον τόπο μας.Σιγα σιγά!!!

      • Άξιος ο Μισθός σου από το Δημαρχείο Τάσο. Εσύ πιστεύω κοιμάσαι και ονειρεύεσαι μέσα από τη βιβλιοθήκη γιατί από ότι θυμάμαι είσαι συνέχεια εκεί από την κατασκευή.

  • Για σου Λευτέρη δήμαρχε των επόμενων ετών. Ο Κυριάκος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του Δήμου, όχι βέβαια πως μπόρεσαν αυτοί που είναι τώρα αλλά διατρέχουμε την περίοδο της αντίδρασης και είναι φυσικό να έρθουν πρόσωπα που ούτε τα ίδια πίστευαν πως θα πάρουν θώκο. Anyway τα πράματα είναι ρευστά για τη ΝΔ ο Σιμανδρακος πίστευε πως θα έχει πλήρη στήριξη από ΝΔ ο Κυριάκος του τα χαλάει, η ΝΔ είναι μουδιασμενη γιατί βλέπει χασουρα και να δούμε ποιοι θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια. Πάντως έχει ψωμί η υπόθεση τουλάχιστον δημοσιογραφικά

    • Σιμανδρακος ποτε δεν το πίστευε και ουτε καν του πέρασε απο το μυαλό αλλα ουτε και από την νέα δημοκρατία να του δώσουν στήριξη. Ο Κυριάκος και φυσικά δεν χαλάει τίποτα στην νέα δημοκρατία διοτι το ήξεραν εδω και ένα χρόνο οτι μπορεί να είναι υποψήφιος… Τώρα το τη θες και πιστεύεις εσυ ειναι αλλο θέμα

  • απόφοιτος κατωτέρας
    Δεητζής του συνδικάλα
    αγγλικά δεν ξέρει
    υπολογιστές μηδέν
    φωτογραφία πριν 17 χρόνια
    τι να γράψεις ; να κάτσ να μαλώισς;

  • Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει μια υποψηφιότητα, το να λοιδορεί και να χλευάζει όμως ΑΝΩΝΥΜΑ έναν άνθρωπο είναι ποταπό και ανήθικο. Ο Κυριάκος Μιχαηλίδης ήταν Δήμαρχος για 8 χρόνια με κατά γενική ομολογία επιτυχημένη θητεία. Αυτό ενοχλεί και πειράζει, όπως πειράζει ότι αντί να περιμένει και να εκλιπαρεί τη στήριξη της ΝΔ, βγήκε μπροστά μόνος του, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις. Καλή επιτυχία στον Κυριάκο και σε κάθε υποψήφιο που έχει το σθένος να κατέβει στον πολιτικό στίβο με τις δικές του δυνάμεις.

  • ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ;; ένας θεός ξέρει ..

    1ον} Υποψήφιος -ξανά- Δήμαρχος Κοζάνης θα είναι ο σημερινός Δήμαρχος, Λευτέρης Ιωαννίδης, επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Τόπος να ζεις».

    Σχόλιο: Κρανίου τόπος θα έλεγα.. θα μας φάνε τα αδέσποτα σκυλιά στ’ αμπέλι .. Για το “Μακεδονικό κρυμμένος στα έγκατα της γης μην τυχόν και προδώσει την συμφωνία Πρεσπων τον Τσιπρα-Ζαεφ- Κοτζια -Περιφερειάρχη και όλους τους συν αυτών .. Η μεγαλύτερη ευθυνη που του αποδίδεται, ειναι ότι -όχι γιατί ηταν άξιος να αναλάβει τον Δημαρχιακό θώκο αλλα γιατί οι Κοζανίτες δεν ήθελαν πλέον τον Κ. Μαλουτα .

    3ον} Υποψήφιος -ξανά- Δήμαρχος Κοζάνης θα είναι ο Δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος το 2014, Κώστας Κύργιας,

    Σχόλιο: Δεν υπάρχουν σχόλια έχει το ακαταλογιστο ο άνθρωπος σ’ όλες τις επίκαιρες αποφάσεις ηταν απασχολημενος με την δουλεια του { Ιδιοτελής υπάλληλος }.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΑ !!

    4ον} Κυριάκος Μιχαηλίδης. Ήδη κάνει τις κινήσεις του για στελέχωση του ψηφοδελτίου και θεωρεί ότι η Νέα Δημοκρατία θα παρέχει πολιτική στήριξη στο πρόσωπο του, αφού διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

    Σχόλιο: Για το Μακεδονικό σήμερα σκούζει στο κανάλι όπου εργαζεται ως δημοσιογραφος ξέχασε όμως ότι το Μακεδονικό ο στενός φίλος του ο συχωρεμένος ΜητσιΚωστας το 1993 είπε : Εεε και τι έγινε ; εάν ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία θα το ξεχάσουμε σε 10 χρόνια …. κατά τα αλλα το κόμμα που ζητάει να τον στηρίξει ΝΔ ,ο Κουλης δεν θα ψηφίσει στην βουλή το Μακεδονικό ,αλλα αν βγει πρωθυπουργός δεν θα το αναιρέσει κιόλας …εδώ τα σπάμε – τις κρυφές συναντήσεις της Κ. Σπυράκη -Ζαεφ.. ΠΟΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΦΙΛΕ πολλά ξεφεύγουν από την μνήμη σου ..

    5ον} Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης φαίνεται να είναι ο πρώην Δήμαρχος Ελλησπόντου, Κυριάκος Τσανακτσίδης, που επίσης διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη και επίσης θεωρεί ότι θα του παρέχει πολιτική στήριξη η Νέα Δημοκρατία.

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ;; ένας θεός ξέρει ..
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 8 λεπ. · Τροποποιήθηκε
    Κωνσταντινιά Ντέμου
    Κωνσταντινιά Ντέμου Ας δουμε πως ψηφιζει ο πολιτης .. κοπι ψηφοφορου απο την Αναρτηση του Κ. Μιχαηλιδη !
    Akis Makrianidis Τώρα εγώ τι να πω για σένα είσαι φίλος είσαι εν μέρη χωριανός είμαι φίλος με τα παιδιά σου αλλά αυτό που με κάνει να γράφω αυτές τις γραμμές είναι ότι πάνω απ όλα είσαι καλός ΆΝΘΡΩΠΟΣ καλό αγώνα Κυριάκο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.