“Γέφυρα Ζωής”: Μήνυμα ζωής με αιμοδοσία και Αγιασμό στο γήπεδο Δρεπάνου από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Ελλησπόντου, Ηρακλής Δρεπάνου (Φωτογραφίες)

5 Οκτωβρίου 2018
11:26
Κανένα σχόλιο

Μήνυμα Ζωής με Αιμοδοσία και Αγιασμό στο Γήπεδο Δρεπάνου από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Ελλησπόντου (Ηρακλής Δρεπάνου),που προκρίθηκε στην επόμενη φάση κυπέλου νικώντας τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας, τον πολιτιστικός Σύλλογο & τον σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Δρεπάνου.

Καλοκαιρινή συνάντηση με την διοίκηση τη ομάδας Ηρακλής Δρεπάνου με ενδιαφέρον για διοργάνωση Αιμοδοσίας, πολύ επιτυχημένης μάλιστα εκ του αποτελέσματος, έτσι τόσο απλά ήρθε και το Δ.Δ. Δρεπάνου στην μεγάλη Οικογένεια της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Θέλουμε να πιστεύουμε και ελπίζουμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από όλους τους συλλόγους, Αθλητικούς και πολιτιστικούς, ώστε να εντάξουν την Εθελοντική Αιμοδοσία και γενικότερα τη Δωρεά Ζωής στις δραστηριότητες τους.

Φώτη, Μακάριε και όλους τους συμμετέχοντες σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστούμε για λογαριασμό αυτών που θα βοηθηθούν από την προσφορά σας!

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.