Μια ακόμα επιτυχία του Ι.ΙΕΚ VOLTEROS έρχεται να προστεθεί στην πληθώρα των προηγουμένων. Για μια ακόμη φορά, οι σπουδαστές του αποδεικνύουν, στο δύσκολο, απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας, το υψηλό επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης που διαθέτουν και τα εφόδια που τους έδωσε η Σχολή τους.

Ο σπουδαστής του τμήματος “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)” Αξόπουλος Παρασκευάς, στα πλαίσια της πρακτικής του άσκησης σε ένα από τα κορυφαία  5άστερα ξενοδοχεία της χώρας μας, στην ναυαρχίδα του τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας, στην πανέμορφη Χαλκιδική, στο Ξενοδοχείο SANI MARINA HOTEL μέσα από πληθώρα εργαζομένων και επαγγελματιών του ξενοδοχείου, βραβεύτηκε ως ο Καλύτερος Εργαζόμενος του Ξενοδοχείου για τον μήνα Ιούνιο.

Έτσι λοιπόν ο Παρασκευάς, μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά που βραβεύονται, που ξεχωρίζουν, που διαπρέπουν και που τελικά δουλεύουν πάνω σε αυτό που σπούδασαν, μας κάνει περήφανους, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση που απαιτεί σήμερα η αγορά εργασίας.

Σας Ευχαριστούμε
η Διοίκηση και οι καθηγητές 
του ΙΕΚ VOLTEROS