kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Μετά την Αιανή συνάντηση στην Κοιλάδα για το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα

8 Οκτωβρίου 2018
14:34

 

Πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή 7/10, στην Κοιλάδα της δημοτικής ενότητας Ελλησπόντου, συνάντηση μεταξύ στελεχών του συνδυασμού του Λ. Μαλούτα. Ο  επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες συναντήσεις και στον πρώην δήμο Δ. Υψηλάντη, καθώς και στην πόλη της  Κοζάνης, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο ένα πρώτο κύκλο διερευνητικών επαφών και προετοιμασίας του συνδυασμού ενόψει των εκλογών του Μαΐου το 2019.

 

H Xύτρα

11 σχόλια

  • ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΟΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  • Αγαπητέ ΜΑΛΟΥΤΑ ήρθε το τέλος. Φύγε με αξιοπρέπεια τόπο στα νιάτα. Πάρε τον Μιχαηλιδη το φίλο σου που σε ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές

  • Δεινόσαυροι.καλοι μεν δεινόσαυροι δε.αφηστε να βγουν μπροστά οι νέοι.χρειαζεται μεγαλοπρέπεια για να το κάνει κανείς αυτό βέβαια.

  • Ειδαμε και τους νέους στο Δήμο Κοζάνης τι προκοπή έκαναν…. Αβουλοι, άσχετοι, γεμάτοι ιδεοληψίες και με μηδενικό εργο. Καμαρώνουν με τα έργα του Μαλουτα.

  • Γιατί δεν παραδέχεστε επιτέλους ότι είναι ο καλύτερος για να είναι δήμαρχος του Δήμου Κοζάνης, με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους; Μόνο τα έργα που οραματίστηκε και υλοποίησε δηλώνουν την αξία του και την ικανότητά του. Από δημάρχους απλά διαχειριστές της εξουσίας χορτάσαμε καθώς πολλοί οι μνηστήρες… άξιος όμως ουδείς από αυτούς…

  • ο σημερινος αουτος δημαρχοσ οπως απο μερικους ανιστορητους υποτιμητικα αποκαλειται, δεν εμποδιζει τους υπόλοιπου υποψηφιους προς αγρα ψηφων να περναν κι απο τα αουτοχωρια, τα τιμημενα προσφυγικα χωρια.οι αουτοι δημαρχοι ειναι κακοι, οι αουτοι ψηφοφοροι ειναι καλοι.

  • Το ότι κάποιος δεν είναι επικοινωνιακός δε σημαίνει ότι δεν είναι ικανός. Ο Μαλούτας είναι η προσωποποίηση του αντιεπικοινωνιακού ανθρώπου, του λιγομίλητου, σε βαθμό παρεξηγήσεως. Μπορεί να διασχίσει τον κεντρικό πεζόδρομο και να μην χαιρετήσει κανέναν. Από την άλλη όμως είναι ο πιο κατάλληλος για Δήμαρχος Κοζάνης, είναι αυτός που γνωρίζει τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλύτερα από όλους που κόπτονται για το δημαρχιακό θώκο.

  • Μπορεί να διασχίσει τον κεντρικό πεζόδρομο και να μην χαιρετήσει κανέναν.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙΣΧΥΕΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.