49 αναβάτες έλαβαν μέρος στη φθινοπωρινή βόλτα του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης για το 2018 (Φωτογραφίες)

9 Οκτωβρίου 2018
19:30
Κανένα σχόλιο

Ο.ΔΙ.ΚΟ.: «…να ‘μαστε καλά ν’ ταξιδεύουμε παρέα!» …ήταν η κουβέντα στα χείλη των περισσότερων από τους 49 αναβάτες που έλαβαν μέρος στη φθινοπωρινή βόλτα του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης για το 2018.

Με σύμμαχο τον καιρό (…που τα είχε όλα, συννεφιά, ήλιο αλλά και βροχή το μεσημέρι), μοτοσυκλετιστές από Κοζάνη, Γρεβενά και Σιάτιστα συμμετείχαν σε μια ημερήσια εξόρμηση 300χλμ, με προορισμό την περιοχή του Ασπροπόταμου και τα ορεινά των Τρικάλων. Η πανδαισία των χρωμάτων από τα απέραντα δάση οξιάς, καστανιάς, πεύκου, έλατου και βελανιδιάς έκανε την κυριακάτικη εκδρομή, μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.

Οι φίλοι των δύο τροχών επισκέφτηκαν την Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού Δολιανών, αξιόλογο μεταβυζαντινό μνημείο του 18ου αι., με τους 12 τρούλους και την επιβλητική αρχιτεκτονική. Το μεσημέρι απόλαυσαν καφέ και φαγητό στο χωριό Χαλίκι, έναν από τους αρχαιότερους «παρά τον Αχελώον» οικισμούς στους πρόποδες του όρους Λάκμος, με παραδοσιακά σπίτια και το πέτρινο τοξωτό γεφύρι του Μιχαλάκη Φίλου.

Ο Ο.ΔΙ.ΚΟ. Α.Σ. οφείλει πολλές ευχαριστίες στην Ομάδα Ζ που για άλλη μια φορά συνόδευσε το κομβόι των μηχανών κατά την έξοδο από την πόλη, στον Άγγελο, τη Χρύσα και τον Γιάννη από το CrossRoads για την άψογη περιποίηση!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.