Εντυπωσιακά γκράφιτι περιμετρικά του κτηρίου του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών στον Κρόκο Κοζάνη (Φωτογραφίες)

10 Οκτωβρίου 2018
06:52

 

Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη ένα  σχέδιο αλλαγής εικόνας στο κτήριο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών στον Κρόκο Κοζάνης. Τον χώρο επισκέπτονται συχνά έμποροι από όλο τον κόσμο και τα μέλη του συνεταιρισμού θέλουν η εικόνα να αντανακλά την ποιότητα του προϊόντος. Δείτε τα εντυπωσιακά γκράφιτι περιμετρικά του κτηρίου. Οι φωτογραφίες είναι της Ευγενίας Μητσιάνη.

3 σχόλια

  • Πανέμορφα, αυτό πρέπει να γίνει και σε πολλά κτήρια της πολης
    Και μόλις πάει κάποιος και γράψει τα γνωστά γηπεδικα των νέο οπαδών, γιατί οι παλιοί φιλαθλοι έχουν σεβασμό, αμέσως να κληθεί να απόκαταστήσει από την τσέπη του την ζημια

  • Ας μας πει καποιος πως επετρεψαν τα απαραδεκτα γκραφιτι στον περιβολο του Αγιου Νικανορα; Ντροπη και Αισχος κυριοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.