kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: To “μπαλάκι” πλέον στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον “εκλεκτό” της ΝΔ στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

10 Οκτωβρίου 2018
13:43

 

 Εκεί που ο Γιώργος Κασαπίδης, με τις αμφίσημες δηλώσεις του, όλο το προηγούμενο διάστημα, έχανε, σε κεντρικό επίπεδο, ολοένα και περισσότερους πόντους στη συζήτηση για την επιλογή του “εκλεκτού” της ΝΔ στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, με τη σημερινή ΞΕΚΑΘΑΡΗ (χωρίς υποσημειώσεις & αστερίσκους) δήλωσή του στα ΜΜΕ (δείτε εδώ), ως εν ενεργεία βουλευτής, παίρνει σαφές προβάδισμα έναντι του άλλου διεκδικητή Γιώργου Αμανατίδη, με το “μπαλάκι” πλέον να βρίσκεται στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος και θα κληθεί να πάρει την τελική απόφαση για το ποιος από τους δύο θα είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, με τη στήριξη του κόμματός του. Σε λίγες μέρες θα το μάθουμε.

Η Χύτρα

31 σχόλια

  • Απόψε, σήμερα και χθες
    όλες οι πόρτες είν’ κλειστές
    και γω είμαι απ’ όξω
    και μες στο θάμπος το θαμπό
    παίρνω αμπάρριζα να μπω
    και με πετάνε ΟΞΩ
    όλος ο κόσμος μ’ αγνοεί
    βαρέθηκα πια τη ζωή
    τους φθόνους και τα μίση
    αλί αλί και τρισαλί
    Φωνάχτε αμέσως τον Αλή
    να με καρατομήσει!

  • Στεναχωρια που θα χει ο Κούλης τωρα που θα τον βγάλει απο βουλευτη ή το συζητάς… Ακυρος ο Τίτλος του αρθρου

  • Είμαστε σε καλό δρόμο . Ο κόσμος δεν θέλει Καρυπίδη και σήμερα το αποφάσισες και εσύ. Είσαι ο επόμενος Περιφερειάρχης.

  • Πίσωωωωωωω στο καναλάκι σου Καρυπίδη να κάνεις καμιά εκπομπούλα για παραπάνω δεν κάνεις . το λένε οι πολίτες. Καλύτερα να μπεις στην διαδικασία να κατέβεις . ο κασαπίδης θα σε φάει λάχανο.

  • Σωστός ο Γιώργος έριξε πολιτική βόμβα. Κάποιοι θα μάθουν να ακουν .Τώρα θα χάσουν και θα το μάθουν το ποιημα.

  • Ποιος είναι και ο κασαπιδης που θα μας σώσει? Ο μεσσίας? ή έχει κανα μαγικό ραβδί? βλέπουμε τι έκανε και σαν βουλευτής.

    • Έ ναι μας θάμπωσε με το έργο του ως βουλευτής θα μας «καταπλήξει» και σαν περιφερειάρχης. Η περιφέρεια θα χάσει απλά τέσσερα χρόνια με έναν ακόμα άσχετο . Μόνο η Ζεμπιλιάδου μπορεί .

  • Ο Γιώργος είναι ένας άριστος πολιτικός . Έβαλε πιο πάνω από όλα το συμφέρον της Περιφέρειας. Οφείλουμε όλοι να τον στηρίξουμε.

  • Πρέπει να φέρουμε ξένους να μας διοικήσουν ,όπως στο ποδόσφαιρο με τους διαιτητές.δυστυχως δεν έχουμε ικανούς ούτε στην τοπική αυτοδιοίκηση ούτε και στην κεντρική πολιτική σκηνή

  • Τελικά ο Σωτήρας μεγάλος Κασαπίδης να δούμε τι καλό θα φέρει στην Δυτική Μακεδονία ή θα ασχοληθεί με τα αρωματικά φυτά που θα εμπορεύεται ο ίδιος και θα ξεχάσει όλα τα άλλα για τη Δυτική Μακεδονία εμενα Δεν με πείθει ότι θα είναι χρήσιμος για τη Δυτική Μακεδονία είναι ο άνθρωπος που θα κοιτάξει τον εαυτό του Όπως έκανε τόσα χρόνια βουλευτής θα κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια χωρίς να έχει ουσία διότι αυτό μας έχει διδάξει ως έως σήμερα

  • Τελικά επικράτησε η Κοζάνη ο κοζανίτης η υπόλοιπη Δυτική Μακεδονία δεν είναι Δυτική Μακεδονία κύριοι των άλλων δήμων πρέπει να δώσουμε ένα μάθημα στους κοζανίτες ότι δεν μπορεί να τα μαζεύουν όλα αυτή πρέπει να σέβονται και να βλέπουν τα θέματα περιφερειακά και όχι μόνος κοζανίτικα ας τους δώσουμε ένα μάθημα μέσω της περιφέρειας στις εκλογές για την περιφέρεια

    • Δώστε τους ένα μάθημα από τα χωριά σας. Στη συνέχεια δώστε και ένα μάθημα στη Θεσσαλονίκη και μετά ένα στην πρωτεύουσα.

      • Ψυχραιμία παίδες , ολα τα κόμματα Κοζανίτες κατεβάζουν σιγά το μέγα θεμα. Η αποτελεσματικότητα μας νοιάζει

  • Για δουμε!!!!! Ποσα απιδια εχει ο σακος!!!! Αν εκλεγεί ο Κασαπιδης. Σε τρεις μηνες θα τον βρίζουν ολοι οπως τον και τον προηγούμενο ολοιτους είναι κατευθυνόμενη.Απόδειξη της κατάστασης είναι τη ελεγε πριν από λίγο καιρό.Κριμα τον είχα και σε υπόληψη δεν ρώτησε τον πνευματικό του.Μάλλον τον είχε εκτός ψηφοδέλτιο ο Μητσοτάκης!!!!!!!

  • ας γραψει καποιος κατι που εκανε για τον τοπο του ο Κασαπιδης, σαν βουλευτης!!!

    μεντες κ λεβαντες για την παρτη του?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.