kozan.gr: Προκόπης Παυλόπουλος από την Κοζάνη: «Είναι αδιανόητο για ένα κράτος υποτίθεται να αλλάζει το όνομα του, αλλά το σύνταγμα του να ορίζει άλλο. Αυτή είναι μια αδιανόητη αντίφαση» (Βίντεο)

10 Οκτωβρίου 2018
13:50

 

Στο Σκοπιανό ζήτημα αναφέρθηκε απ’ την Κοζάνη και τα εγκαίνια της νέας βιβλιοθήκης ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος. «Είναι αδιανόητο για ένα κράτος υποτίθεται να αλλάζει το όνομα του, αλλά το σύνταγμα του να ορίζει άλλο. Αυτή είναι μια αδιανόητη αντίφαση», τόνισε χαρακτηριστικά.

8 σχόλια

  • το σύνταγμα αλλάζει ανα πάσα στιγμή,η ονομασία όχι,αδιανόητο να στηρίζουμε οικονομικά ένα κράτος που έχει εδαφικές βλέψεις είς βάρος της πατρίδας μας.δέν έκανες τίποτα,για να αποτρέψεις τον Αλέξη χωρίς τσίπα,τα υπόλοιπα που λές είναι ναχαμε να λέγαμε.

  • Αδιανόητο είναι να αναγνωρίζεις στους σλαβόφωνους Μσκεδονική εθνότητα και γλώσσα. Λίγο διάβασμα ιστορίας θα βοηθούσε τον πρόεδρο.

  • Πρόεδρε η Ιστορία θα σε κατατάξει στους υποστηρικτές του εθνομηδενισμού και της προδοσίας της Μακεδονίας δυστυχώς !

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ !

    ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΥΣ
    ΣΛΑΒΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ !

    ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !

    ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ

    Ο ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ !

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ !

    ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΟΥ !
    ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ;;

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ !

    ΤΕΛΟΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.