Ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε., στο kozan.gr: «Στα 2.40 η τιμή των διοδίων στο μετωπικό σταθμό της Σιάτιστας, από το Μάρτιο του 2019 – Στο 1.30 η τιμή του πλευρικού της Σιάτιστας και στο 0,70 της Καλαμιάς – Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόβλεψη για τους μόνιμους κατοίκους»

10 Οκτωβρίου 2018
16:34

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την κατασκευή και λειτουργία του μετωπικού σταθμού διοδίων στον κόμβο της Σιάτιστας, καθώς και των δύο πλευρικών σε Ανατολική Σιάτιστα και Καλαμιά. Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Α.Ε. Απόστολος Αντωνούδης σε συνέντευξη που παραχώρησε, σήμερα 10/10, στο kozan.gr, οι σταθμοί θα έχουν ολοκληρωθεί γύρω στο Μάρτιο του 2019, ενώ «η τιμή στους μετωπικούς [σταθμούς] της Σιάτιστας θα είναι στα 2.40 λόγω των αυξήσεων που θα υπάρξουν από 1-1-2019, όσον αφορά τους πλευρικούς η τιμή τους θα είναι για τη μεν Σιάτιστα περίπου στο 1.30 και για την Καλαμιά στα 0,70».

Στο ερώτημα εάν υπάρχει κάποια πρόβλεψη για την διέλευση των μόνιμων κατοίκων, ο κ. Αντωνούδης υπογράμμισε πως «προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόβλεψη για τους μόνιμους κατοίκους. Στην ΚΥΑ που έχει εκδοθεί πριν από λίγους μήνες υπάρχει μία πρόβλεψη για τα άτομα με αναπηρία και τους ανέργους σε όλη την Εγνατία, αλλά είναι κάτι που προσπαθεί το Υπουργείο Υποδομών να το πετύχει ».

Νατάσα Χατζηγεωργίου

13 σχόλια

  • ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ.ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  • Δηλαδή, Σιάτιστα – Κοζάνη, πόσο θα κοστίζει από την Εγνατία; Όσο Πολύμυλος – Μάλγαρα;Αυτά είναι τα αναλογικά;

  • Διόδια παντου.προτείνω να μπουν και στους πεζούς.πχ βγαίνεις απο το σπίτι διοδια (ηλεκτρονικά) ρίχνεις κέρμα αλλιώς δεν ανοίγει η πορτα.Αν πας να την κάνεις απο τον ακάλυπτο θα έχει πλευρικά.

    • Χαχαχα!

      Μη σ’ ακουσει ο Σπίρτζης, θα τα βάλει… Άσε που μπορει να βάλει και διόδια υπερ ΤΕΕ, όπως επανέφερε το διπλωματόσημο του 6%ο για τους μηχανικους του σιναφιου του στο δημόσιο

  • Δεν πληρώνω – δεν πληρώνω! του Ντάριο Φο, απ’ το 1974. Ιστορικό και διαχρονικό, είτε με Πασοκ είτε με ΝΔ είτε με “πρώτη φορά ντεμέκ αριστερά”

  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΥΣΤΙΧΕΙ ΚΟΒΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ
    ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΝΕΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΡΕ ΣΥΡΙΖΕΟΙ;

  • Nα σημειωθεί ότι η Εγνατία Οδός κόστισε στον Ελληνα φορολογούμενο όσο και οι πέντε αυτοκινητόδρομοι μαζί. Συγκεκριμένα, η Εγνατία Οδός κόστισε 6 δισ. ευρώ (χωρίς τον ΦΠΑ) , ενώ όλο το υπόλοιπο δίκτυο αυτοκινητοδρόμων της χώρας κόστισε 7 δισ. ευρώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.