kozan.gr: Στην Κοζάνη, στις 21 Νοεμβρίου, η Εθνικής Ελλάδος γυναικών στο μπάσκετ, για τον αγώνα με το Ισραήλ;;;;

13 Οκτωβρίου 2018
21:20
Κανένα σχόλιο

 

Στην Κοζάνη, στις 21 Νοεμβρίου, η Εθνικής Ελλάδας γυναικών στο μπάσκετ, στον αγώνα με το Ισραήλ;  Όπως προκύπτει  από την επίσημη ιστοσελίδα της FIBA Europe, που εντόπισε το kozan.gr (στη διεύθυνση http://www.fiba.basketball/womenseurobasket/qualifiers/2019/game/2111/Greece-Israel), η αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών για το Ευρωμπάσκετ θα γίνει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στο Κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη. Ωστόσο, σε τοπικό επίπεδο, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, για το αν ο αγώνας θα διεξαχθεί εδώ, ενώ να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αγώνα διεκδικούσε κι ο Δήμος Καλαμάτας στο ανακαινισμένο Κλειστό της Τέντας. Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις σε τοπικό επίπεδο.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.