Κοζάνη: O Δημήτρης Μπουραντάς αποκωδικοποίησε το «DNA» της διαρκούς επιτυχίας – Επιτυχημένη η εκδήλωση της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνος Σιαμπανόπουλος ο Κοζανίτης» (Φωτογραφίες)

14 Οκτωβρίου 2018
19:12
Κανένα σχόλιο

 

Η ΑΜΚΕ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ διοργάνωσε το Σάββατο 13/10/2018 στην Αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης ημερίδα με Τίτλο: «Ηγεσία για προσωπική, κοινωνική, και επαγγελματική ευημερία»

Εκλεκτός προσκεκλημένος ήταν ο Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Δημήτριος Μπουραντάς, ο οποίος συνεπήρε το κοινό παρουσιάζοντας το Βιβλίο του «Ηγεσία» από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και προλογήθηκε από τον κ. Σιόλιο Δημήτριο, Εκπαιδευτικό και Πολιτευτή.

Ο κος Μπουραντάς αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις και πρακτικές αποκωδικοποίησε το «DNA» της διαρκούς επιτυχίας. Διαμόρφωσε ένα πρακτικό οδηγό για τις στρατηγικές παρεμέτρους της διαρκούς ανταγωνιστικότητας όπως άνθρωποι, κουλτούρα, στρατηγικές, δομές, συστήματα, συνεχής αλλαγή και προσαρμογή.

Πρότεινε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό μοντέλο ηγετικής συμπεριφοράς, ανελύσε ηγετικούς ρόλους, περιέγραψε συγκεκριμένες πρακτικές και έδωσε χρήσιμα εργαλεία μέσω των οποίων τα στελέχη μπορούν να επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις εμπνέοντας, κερδίζοντας και κινητοποιώντας τους ανθρώπους τους.

Ευχαριστούμε θερμά το κοινό για την αθρόα συμμετοχή και την στήριξη που δίνει τόσα χρόνια στις δράσεις του φορέα μας και υποσχόμαστε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.