Με επισημότητα, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 14/10, η τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Μικροκαστρου του Δήμου Βοΐου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Οκτωβρίου 2018
21:01
Κανένα σχόλιο

 

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018 η τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Μικροκαστρου του Δήμου Βοΐου από τον Σεβασμιοτατο Μητροπολίτη Σισανιου και Σιατιστης κ.κ. Παύλο. Η ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σχολείου έγινε με δωρεά του ευεργέτη κ. Κων/νου Παπανικολάου. Ακολούθησε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ευεργέτη . Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πανοσιολογιοτατος πατήρ Εφραίμ, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κατανας, ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας Κων/νος Κωνσταντόπουλος, ο Προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κοζάνης Ιωάννης Γκαμπουρας. Ακολούθησε ομιλία από τον Διευθυντή του Σχολείου Χριστόφορο Κωνσταντινίδη, τον Δρ. Ιστορικης Θεολογίας Αναστάσιο Δαρδα και τον ευεργέτη Κων/νο Παπανικολάου. Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από τους μαθητές του σχολείου και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας. Το παρόν έδωσαν πολιτικοί παράγοντες , Τοπικές Αρχές και πολύς κόσμος από την περιοχή.

Bίντεο από το http://www.tovoion.com/

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.