Ο σύλλογος αεροσφαίρισης Κοζάνης Ωμέγα συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνα αεροσφαίρισης (HUNGER GAMES) στον Πρωτόπαππα Ιωαννίνων

15 Οκτωβρίου 2018
23:21
Κανένα σχόλιο

Ο σύλλογος αεροσφαίρισης Κοζάνης Ωμέγα συμμετείχε με επιτυχία σε αγώνα αεροσφαίρισης (HUNGER GAMES) στον Πρωτόπαππα Ιωαννίνων, παρουσία συλλόγων και ομάδων από πολλές περιοχές της Ελλάδος.Οι διοργανωτές δημιούργησαν ένα παιχνίδι που είχε την ένταση ενός CQB(Close quarter battle)αγώνα σε κλίμακα woodland,κάτι που διατήρησε αδιάκοπη την δράση.Ο Σύλλογος Κοζάνης “Ωμέγα” θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη που ταξίδεψαν και συμμετείχαν για την αγωνιστική απόδοση(και ως οργανωμένη ομάδα μάχης αλλά και μεμονωμένα) καθώς και τους διοργανωτές.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.