Ευχαριστήριο του Μελισσοκομικού Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης

16 Οκτωβρίου 2018
10:18
Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14/10/2018 η 1η Γιορτή Μελιού Πτολεμαΐδας στην κεντρική πλατεία της πόλης. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τα είδη μελιού που παράγουν οι μελισσοκόμοι της περιοχής, γνώρισαν τα υπόλοιπα προϊόντα της κυψέλης ενώ ταυτόχρονα οι παραγωγοί τους ενημέρωναν για τον τρόπο παραγωγής και τα οφέλη τους.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ΠΕ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Πτολεμαΐδας, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του Συλλόγου και βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία η 1η Γιορτή Μελιού Πτολεμαΐδας. Τον κ. Δημητριάδη Μίμη βουλευτή του Σύριζα και τον κ. Καρακασίδη Δημήτρη που τίμησαν με την παρουσία τους την Γιορτή Μελιού, επισκέφτηκαν τα περίπτερα των παραγωγών και συνομίλησαν μαζί τους για διάφορα θέματα που τους απασχολούν. Επίσης ευχαριστεί τον  μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης «Απαζίδης» ο οποίος προσέφερε δωρεάν παραδοσιακό γιαούρτι με μέλι στους επισκέπτες, την κυρία Γεωργιάδου Ελένη, διαιτολόγο-διατροφολόγο η οποία ενημέρωσε τους επισκέπτες για την θρεπτική αξία των προϊόντων της κυψέλης καθώς και την κυρία Καρακασίδου Γιώτα, από την ομάδα της κυρίας Μάρθας Μαυρίδου, η οποία στόλισε τα προσωπάκια των μικρών φίλων της γιορτής με μελισσούλες και λουλούδια.

Με εκτίμηση το Δ.Σ του Μελισσοκομικού

Συλλόγου ΠΕ Κοζάνης  και

Ο πρόεδρος Μεντεσίδης Αιμίλιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.