kozan.gr: Το πρώτο σχολείο στην Δυτική Μακεδονία που εφοδιάζεται με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή είναι το 3ο Εσπερινό Λύκειο Πτολεμαΐδας – H Εθελοντική Διασωστική Ομάδα παρουσίασε την τεχνική της βασικής υποστηρικτικής ζωής με και χωρίς της χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Οκτωβρίου 2018
20:31

 

Την εγκατάσταση και λειτουργία αυτόματου εξωτερικού  απινιδωτή εγκαινίασε το 3Ο Εσπερινό Λύκειο Πτολεμαΐδας. Το απόγευμα της Τρίτης 16/10 η Εθελοντική Διασωστική ομάδα παρουσίασε την τεχνική της βασικής υποστηρικτικής ζωής με και χωρίς της χρήση του συγκεκριμένου μηχανήματος.  Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

 

6 σχόλια

  • Η ΜΚΟ δεν πληρώνεται μας λεει η κυρία στο 02:40. Χμμμ να έχω τις αμφιβολίες μου ; Μπορει η κυρία αυτη και οι γύρο της να το κάνουν απο «αγάπη» όπως λεει αλλα ,,,,, ΜΚΟ !!!!!
    Κατα τα αλλα συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο σχολειο.

    • Αγαπητέ κύριε ανώνυμε. Μπορεί να μην γράφετε το όνομα σας, αλλά υπάρχουν νόμιμοι τρόποι να μαθευτεί. Ονομάζομαι Χιονίδης Νίκος και είμαι ο πρόεδρος της ΜΚΟ που σημαίνει μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική ομάδα. Είμαστε ενεργοί πολίτες που προσφέρουμε εθελοντικά και χωρίς κανένα οικονομικό αλλά και προσωπικό κέρδος. Εάν έχετε οποιαδήποτε στοιχεία για αυτά που λέτε, κρατήστε τα γιατί θα σας χρειαστούν. Κάθε λόγος, έχει αντίλογο στον οποίο δεν θα μπω, αλλά έχει και νομικές κυρώσεις. Θα τα πούμε σύντομα

  • Όχι κύριε μου … Δεν πληρώνεται…. Αντίθετα αυτοί οι άνθρωποι που βλέπετε το κάνουν από αγάπη για τον εθελοντισμό και την προσφορά…
    Δίνουν το χρόνο τους στην ομάδα και στη εκπαίδευση απλών πολιτών για εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες….
    Αντί να κρίνεται από τον καναπέ κάντε μια προσπάθεια να κάνετε ότι οι κύριοι και οι κυρίες που βλέπετε….
    Και ξέρετε ποιο είναι? Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΌ….
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΊΜΗΣΗ

  • Ολα τα δάχτυλα του χεριού μας δεν είναι ιδια κύριε ανώνυμε.εμείς ειτε το θες ειτε όχι δεν τα παίρνουμε οπως λες. Αν εχεις αμφιβολίες μπορείς να ρωτήσεις τους πάντες που μας γνωρίζουν. Εγω δεν θα υπογράψω ανώνυμα ειμαι η Σταφυλιδου Δημητρα η οποία μιλαω στο βίντεο. Οτι αμφιβολίες εχεις μπορούμε να σου τις λύσουμε αλλα οχι ανώνυμα κρυμμένοι. Ευχαριστώ και ναι συγχαρητήρια στο 3ο ΕΠΑΛ για την πρωτοβουλία που πήρε και αγόρασε τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή

    • Συνχαρητηρια κ πολλά μπράβο πρέπει να γνωρίζουμε όλοι σε τέτοιες περιπτώσεις τι πρέπει να κάνουμε κ ιδίως σε παιδιά.

  • Συγχαρητήρια….. Άξιοι προς μίμηση…. Στην Κοζάνη να δούμε πότε οι τοπικοί προυχοντες θσ ξυπνήσουν… Μόνο για μπρε μπρε μπρε είναι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.