kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Από την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας …στο Δήμο Κοζάνης

18 Οκτωβρίου 2018
09:10

 

Πώς προέκυψε τ’ όνομα του Γ. Αμανατίδη σε μια δημοσκόπηση για το δήμο Κοζάνης; Μετά την ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Γ. Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, άνθρωποι της ΝΟΔΕ Κοζάνης, που φέρεται να είχαν πιστέψει πολύ στην υποψηφιότητα του Γενικού Διευθυντή της ΑΝΚΟ, του πρότειναν, εναλλακτικά, το δήμο Κοζάνης, όπου παρατηρείται δυστοκία ως προς την επιλογή ενός προσώπου κοινά αποδεκτού από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών του κόμματος. Ο ίδιος βέβαια, πέραν της Περιφέρειας, ουδέποτε εκδήλωσε τέτοιο ενδιαφέρον, όμως το συγκεκριμένο σενάριο, τις τελευταίες μέρες, “κυκλοφόρησε” στην πολιτική πιάτσα, γεγονός που δεν πέρασε, ως φαίνεται, απαρατήρητο απ’ αυτούς που παρήγγειλαν την εν λόγω δημοσκόπηση.

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • Συνέλθετε εκει στην ΝΔ . Η ενας εκ των Δάκη, Τζίτζικα , Τσιαρτσιωνη η στηρίζετε Μαλουτα

    Κόψτε τα πειράματα δεν έχετε στελέχη καταλάβετε το

  • ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΟΦΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΣΑΠΙΔΗ

  • ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ Ή ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ

  • Εχεις δυο μηνες τωρα μπαινεις και γραφεις την ιδια ανοησια. Δακης η Τζιτζικας. Πες μας το ονομα σου να γελάσουμε λιγο

  • Αν συγκρίνουμε υποψηφιότητες μεταξύ Αμανατίδη και Μιχαηλίδη είναι απολύτως βέβαιο ότι η υποψηφιότητα Αμανατίδη είναι πάρα πολύ καλή και μάλιστα με πάρα πολλές δυνατότητες για την νίκη.
    Αν πραγματικά θέλουνε στην Νέα Δημοκρατία τον Δήμο Κοζάνης δεν πρέπει να καθυστερήσουν.

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΗ

  • Πειράματα που δεν οδηγούν πουθενά! Ο Αμανατίδης για Περιφερειάρχης αλλά φρόντισε ο πνευματικός να λάβει το πνευματικό τέκνο του την σκυτάλη. Οσο δεν αλλάζουμε τόσο θα βουλιάζουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.