kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Αυτοί που “παρήγγειλαν” τη δημοσκόπηση για το δήμο Κοζάνης δεν έχουν πεισθεί 100% για την υποψηφιότητα του Λ. Μαλούτα

18 Οκτωβρίου 2018
08:52

 

Αυτοί που “παρήγγειλαν” τη δημοσκόπηση για το δήμο Κοζάνης δεν έχουν πεισθεί 100% για την υποψηφιότητα του Λ. Μαλούτα. Τα ονόματα της Ν. Τουμπουλίδου και του Κ. Κυριακίδη, που συμπεριλαμβάνονται στη δημοσκόπηση, μόνο τυχαίες επιλογές δεν είναι κι αποδεικνύουν το προαναφερόμενο συμπέρασμα. Θέλουν να γνωρίζουν ποια είναι η δυναμική δύο σημαντικών προσώπων του συνδυασμού “Ενότητα” εφόσον κι εάν, στο τέλος, “στραβώσει” κάτι με την υποψηφιότητα του Λ. Μαλούτα ή αν ο Κ. Κυριακίδης, ως πιθανότερη εκδοχή σε σχέση με τη Ν. Τουμπουλίδου, τολμήσει να ηγηθεί ενός άλλου συνδυασμού.

H Xύτρα

*** Διαβάστε εδώ σχετικά με την χθεσινή δημοσκόπηση

 

 

14 σχόλια

  • Με την δυσφορία που βγαζει ο Μαλουτας σημαίνει δεν την παρήγγειλε αυτός. Ο Μιχαηλίδης δεν την παρήγγειλε γιατί πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε. Άρα την παρήγγειλε ή Ιωαννίδης ή ο Σημανδρακος. Με τα ονόματα που αναφέρονται πχ Κυριακίδη Τουμπουλιδου κλπ φαίνεται ότι την παρήγγειλε ο Σημανδρακος.

  • Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ !!!
    ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ …..

  • Λάζο προχώρα. Αγνόησε τους. Αν πετύχεις θα ξαναπέσουμε πάλι σε τριάντα χρόνια!!! Βάλε Πάρη να τρέξει. Η ΚΟΖΑΝΗ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

  • Ο Μαλούτας είναι ο καλύτερος Δήμαρχος και θα εκλεγεί μόνο αν διώξει όλους εντελώς όλους, τους κουκουλο-ανθρώπους και επιλέξει νέα άφθαρτα πρόσωπα. Αν κατέβει με τους παλιούς θα πιάσει πάτο.

  • Η Τουμπολιδου και ο Κυριακίδης μπηκαν για “ξεκάρφωμα”. Αυτός που πλήρωσε τη δημοσκόπηση τα έχει και θα τα ρίξει χοντρά,αλλά ματαιως, στον προεκλογικό αγωνα για το δήμο Κοζάνης…..

  • Αν κρινω απο τις ερωτήσεις που μολις απαντησα(γιατι με πηραν και μενα) ειναι πασιφανές πως ηταν παραγγελία της σημερινης Δημοτικής αρχης κατα τη γνωμη μου και οχι του Μαλουτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.