kozan.gr: Αποκλειστικό: Έρχονται, εντός του επόμενου διμήνου, περισσότερες από 200 καταγγελίες συμβάσεων ή οικειοθελείς αποχωρήσεις εργαζομένων στην ΔΕΗ, στην συντριπτική τους πλειοψηφία από την περιοχή – Tι λέει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ (Ηχητικό)

18 Οκτωβρίου 2018
15:37

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, η διοίκηση της ΔΕΗ προτίθεται, εντός του επόμενου διμήνου να προχωρήσει σε καταγγελίες συμβάσεων εργαζομένων που έχουν συμπληρώσει προϋποθέσεις συνταξιοδότησης και όριο ηλικίας, εργαζόμενοι που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι από την περιοχή μας. Όπως λέει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ,  Γιώργος Αδαμίδης, έχει ήδη ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα κι έχει αντιπροτείνει, στη διοίκηση, το καθεστώς των οικειοθελών αποχωρήσεων.

18 σχόλια

  • Επιτελους να αδειασει καμμια θεση τα παιδια μας ξενιτευονται και κάποιοι κατικώθηκαν στις πολυθρόνες και στις ανέσεις και δεν φεύγουν όσες οικιοθελεις αποχωρήσεις με καλη διαθεση και εάν προτείνεις ! Σε όλες τις εταιρίες κάνουν ανανέωση στελεχών! Και βέβαια δεν χρειάζεστε ούτε ευρώ παραπάνω αρκετά πήραν! Και το δεκαπενταριά που τους εξασφαλίσεις είναι υπεραρκετο !!!!

    • Δεν κατάλαβες καλά ότι θα αδειάσουν θέσεις και θα έλθουν άλλοι. Οι θέσεις καταργούνται κι άντε γεια! Μαζί και τα λεφτά που έπεφταν στην περιοχή. Και σου λένε βάλε αρωματικά φυτά, όπως το 1915.

  • Πρόεδρε όσοι κάνουν δύσκολες βαριές και άκρως ανθυγιεινές δουλειές φεύγουν με την ωρα τους !! Οι κηφήνες και οι έχοντες άνετες δουλειές και το παίζουν δήθεν στελέχη αυτοί δεν το κουνάνε ρούπι !! Άσε να μπουν καινούργια μυαλά με φρέσκιες ιδέες και μόρφωση πολλαπλή που μπορούν να ανταποκριθουν στις απαιτησεις του σημερα και να σχεδιάσουν το αύριο !η περιοχη σου αυτο το εχει αναγκη μην επιμενεις με λογικες του χτες ! Στασου κοντα στους νεους και μην υπερασπιζεσαι το χτες !

    • μάλλον θέλεις να γίνεις κηφήνας στη θέση των “κηφήνων”
      η πολυετής εμπειρία των στελεχών για σένα δεν μετράει!!!η αποχώρηση ικανότατων στελεχών θα αναπληρωθεί με καινούργια μυαλά και φρέσκες ιδέες… χα χα χα …. από νέους που θα δουν πρώτη φορά στη ζωή τους ορυχεία και σταθμούς παραγωγής

    • Σωστότατος έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα μένουν αυτοί που δν προσφέρουν τπτ κ αυτοί που δουλεύουν ορυχείο κ λιγνίτη φεύγουν σύνταξη στην ώρα τους.

  • ο Αδαμιδης μιλαει για απολυσεις αλλα δεν γνωριζει οτι απολυση ειναι να πας στον οαεδ και να εισαι στην ανεργια και οχι στην συνταξη κατι που δεν το εχει βιωση ο ιδιος

  • Κι εμείς που δεν τρώμε απ’τη ΔΕΗ σε βάρος του κοινωνικού συνόλου γιατί πρέπει να ανησυχήσουμε παιδιά; Με το καλό να κλείσει η ΔΕΗ να βάλουμε παντού ανεμογεννήτριες.

    • Ο αντρας μου που δουλευει στο ορυχειο και γυρναει μαυρος καθε μερα απο την τεφρα και παιρνει 600€ εις βαρος σου δουλευει;;;ασε μας ρε φιλε…

    • Είσαι κάτοικος δυτικής Μακεδονίας και νομίζεις ότι δεν τρως από τη ΔΕΗ; Ξανασκέψου λίγο… Είσαι άκυρος φίλε.

    • Δν είμαι δεητζις αλλά εύχομαι να μην κλείσει η ΔΕΗ κ να μείνουν χιλιάδες άνθρωποι άνεργοι εποιδη κάποιοι κάθονται στα γραφεια τους κ παίρνουν μια χαρά το μηνιάτικο τους που περνάει τα 2 χιλιάρικα, να φύγουν αυτοί που πρέπει.

  • Δεν φεύγουν δυστυχώς στελέχη ….φευγουν τεχνίτες των βαρέων και ανθυγιεινων αναγκαστικα …και οι θέσεις τους δεν αναπληρώνονται ….τα στελέχη και γραφιαδες ζουν και βασιλεύουν.

  • Ομποο.Και τώρα πως θα λειτουργήσει η ΔΕΗ με το εναπομείναν προσωπικό?ρε πως αλλάζουν οι καιροί.Τουλάχιστον αυτοί που θα μείνουν να τους γίνει και καποια μείωση στο μισθό για συμπαράσταση στους αποχωρώντας.Πως θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι με1500 σύνταξη:

  • 19:54 πες των άντρα σου να παει για διλεια στην Νορβηγία 2.200 εκει δεν πληρώνουν ουτε φροντιστήρια ουτε σχολικά τίποτα Αλλιός να παει Ελβετία χειριστής κιμά 2.000 Ευρώ δίστιχο δεν φταίει ο Αδαμίδης αλλα το κράτος που δεν εχεις κράτος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.