kozan.gr: Πολύκαρπος Τσαουσίδης: Διένυσε 355χλμ., με αφετηρία την Κοζάνη και τερματισμό την Ξάνθη, μεταφέροντας το μήνυμα του σεβασμού της ζωής, ανθρώπων και ζώων (Φωτογραφίες)

18 Οκτωβρίου 2018
20:25

 

Την περασμένη Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018, λίγο πριν τις 12 το βράδυ, ξεκίνησε το ποδηλατικό του ταξίδι, από το ρολόι της Κοζάνης, με τελικό προορισμό, το κέντρο της Ξάνθης,  φτάνοντας, εκεί, το απόγευμα της επόμενης μέρας, καλύπτοντας συνολικά 355χλμ., μεταφέροντας το μήνυμα του σεβασμού της ζωής, ανθρώπων και ζώων. Ο λόγος για τον 39χρονο, συμπολίτη μας, Πολύκαρπο Τσαουσίδη, οικογενειάρχη και πατέρα δύο (2) παιδιών, ο οποίος, έχοντας απολαύσει την χαρά του αθλητισμού, σε πολλαπλές μορφές, μέσω των αθλητικών του δραστηριοτήτων, επιχείρησε, με αυτή την πρωτοβουλία,  να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση για σκέψη και δράση για τη μη βία απέναντι στους ανθρώπους και στα ζώα.

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στο kozan.gr: “Η ενασχόληση με τα αθλήματα στην φύση, οδηγεί τον άνθρωπο να αγαπήσει ακόμη περισσότερο το φυσικό του περιβάλλον, να γίνει ξανά κομμάτι του. Ορειβατώντας, τρέχοντας, κάνοντας σκι ή ποδηλατώντας, βρίσκει κανείς την ευκαιρία να εκτιμήσει ξανά τη ζωή που είναι πολύτιμη για κάθε ύπαρξη”, ενώ συμπληρώνει:

  • Η καταπίεση ανθρώπων και ζώων έχει κοινές ρίζες 

  • Κατανοώντας την πηγή της καταπίεσης, κατανοούμε καλύτερα τόσο τον άνθρωπο όσο και τα ζώα

  • Εκπαιδεύουμε τον άνθρωπο στην σκέψη και στην μη βία απέναντι σε κάθε ύπαρξη”

 

Υποστηρικτές στο ποδηλατικό του ταξίδι, η σύζυγός του, με συμπαραστάτες τα παιδιά τους, αλλά και τις οικογένειές τους.

 

 

 

Πολύκαρπος Τσαουσίδης: “Ας κάνουμε την σκέψη μας πράξη, την ευαισθητοποίηση μας ακτιβισμό.

Σεβασμός σε κάθε ύπαρξη, σεβασμός στον άνθρωπο και στα ζώα!”

 

 

 

 

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.