Πτολεμαΐδα: Εκδήλωση με θέμα: Κρόκος Κοζάνης, Ροδάκινα Βελβεντού, Κεράσια Εορδαίας, Προϊόντα  Κοζάνης: Ασπίδα κατά του καρκίνου, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου

19 Οκτωβρίου 2018
10:42

Το κεφάλαιο « Διατροφή και καρκίνος» ανοίγει το wincancer και σε συνεργασία με την Π Ε Κοζάνης, το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης , την ΕΠΤΑΚ διοργανώνει αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαίδας εκδήλωση με θέμα: Κρόκος Κοζάνης, Ροδάκινα Βελβεντού, Κεράσια Εορδαίας, Προϊόντα  Κοζάνης: Ασπίδα κατά του καρκίνου. Ομιλητές θα είναι η Επίκουρη καθηγήτρια Επιστήμης τροφίμων και διατροφής του τομέα Επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων – τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ Pr Αλεξάνδρα Μιχαηλίδου, η ειδική παθολόγος με μεταπτυχιακό στη φροντίδα για τον σακχαρώδη διαβήτη Αναστασία Αντωνίου  και ο Γεωπόνος Μοριακός βιολόγος Στράτος Τσακίρης. Την εκδήλωση θα συντονίζει ο Χειρουργός – Οδοντίατρος  Όμηρος Παπαθανασίου.

ΠΗΓΗ ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.