kozan.gr: Ο Γ. Αδαμίδης για τους υποψήφιους 《επενδυτές》των λιγνιτικών μονάδων: “Οι αεριτζήδες διεκδικούν ουσιαστικά συνδιαχείριση με τη ΔΕΗ αλλά και επιπλέον κίνητρα”

19 Οκτωβρίου 2018
18:00

 

Tα σενάρια που θέλουν τους υποψήφιους αγοραστές των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ να συμμετέχει σε μέρος των ζημιών και φυσικά και των κερδών για διάστημα έξι χρόνων, σ’ ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας σχολίασε μέσω Facebook ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τις “επιθυμίες” και τα “αιτήματα” που διατυπώνουν οι υποψήφιοι 《επενδυτές》 των λιγνιτικών μονάδων είναι απίστευτα! Οι αεριτζήδες διεκδικούν ουσιαστικά συνδιαχείριση με τη ΔΕΗ αλλά και επιπλέον κίνητρα! Για μια ακόμη φορά -όπως έγινε και με τις άδειες για τα λιγνιτικά κοιτάσματα – αποδεικνύεται ότι οι ψευτοεπενδυτές “ψάχνουν το ντορό και όχι το λύκο”. Και κάτι άλλο. Δαπανήθηκε χρόνος και χρήμα για τη δαιμονοποίηση της δεσπόζουσας θέσης της ΔΕΗ ενώ θα αρκούσε να ζητήσουν οι κρατικοδίαιτοι επενδυτές απλά να τους…. χαρίσει το ελληνικό κράτος τις λιγνιτικές μονάδες! Άλλωστε η Διοίκηση της ΔΕΗ από όσα εσχάτως βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί συνιδιοκτησίας δίνει γη και ύδωρ προκειμένου να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα της ΜΕΛΙΤΗΣ και ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ”.

 

8 σχόλια

  • Αδαμιδη θα μας τρελανεις τελικα……Αυτην την κυβερνησι που καταγγελεις αυτην “γλυφεις”…..αιντε κανε μας την χαρι επιτελους. ΥΓ αν καποτε ξυπνησουν τα πρ……….θα χασεις εσυ και η παρεα σου τον υπνο σας.

  • Εμ καλά, αυτά δεν τα είπες στον Σταθάκη που πήγες ως συριζαίος στην σύσκεψη;
    Πάντως αυτοί οι αεριστίδες είναι οι εκλεκτοί σας. Θυμάσε τι μας είπες για τον Μυτιληναίο; Και βέβαια για την ΤΕΡΝΑ μια βόλτα στο εργοτάξιο θα μας δείξει πόσων συνδικαλιστών παιδιά, αδέρφια, ξαδέρφια δουλεύουν.

  • δεν ήταν καλή η μικρή ΔΕΗ ……. και τώρα πουλάς Μελίτη και Μεγαλόπολη και κλείνεις Καρδιά και Αμύνταιο.

    Να σε χαίρονται η μέρκελ και ο σόιμπλε

  • Δεν πειράζει! Μετά τους αεριτζήδες “εργαζόμενους” στη ΔΕΗ ( βλέπε καλή ώρα τους συνδικαλισταράδες ), θα έρθουν και αυτοί.
    Χάρη σε σας Αδαμίδη θα τους καλωσορίσουμε!

  • Εμ δε θέλατε στρατηγικό επενδυτή κ. Αδαμίδη, τώρα κάτσε να δείς τον κάθε παρατρεχάμενο των κομμάτων επενδυτή να παίρνει μονάδες παραγωγής βάζοντας για εγγύηση βοσκοτόπια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.