kozan.gr: Πέντε βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού στο μαθητικό διαγωνισμό “Η Ευρώπη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – EUREGION2017” (Βίντεο)

19 Οκτωβρίου 2018
22:23

Πέντε βραβεία πήρε το Δημοτικό Σχολείο Βελβεντού στο μαθητικό διαγωνισμό “Η Ευρώπη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – EUREGION2017”

Το διαγωνισμό διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη σχολική χρονιά 2017-18, για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας  “Europe in my region” με τίτλο «Η Ευρώπη στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας».

Ο μαθητικός διαγωνισμός είχε τέσσερις κατηγορίες: φωτογραφία, ζωγραφική-σκίτσο, συγγραφή ιστορίας και δημιουργία πολυμεσικού έργου με τη χρήση των ΤΠΕ.

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν τα έργα που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και οι μαθητές μας ασχολήθηκαν με το νέο κτήριο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που έγινε στο Βελβεντό.

Το σχολείο μας βραβεύτηκε στις εξής κατηγορίες:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: “δημιουργίας πολυμεσικού έργου με τη χρήση των ΤΠΕ.”

1ο βραβείο με το παρακάτω βίντεο:



3ο βραβείο με τη δημιουργία της αφίσας με τίτλο “όπως και να το δεις…είναι έργο ανάπτυξης”:


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ζωγραφικής και σκίτσου

1ο βραβείο με το έργο με τίτλο: “Ένα ΚΠΕ μέσα στο τοπικό προϊόν”
>

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ φωτογραφία

2ο βραβείο με τη φωτογραφία με τίτλο ” Είναι στο χέρι σου”


3ο βραβείο με τη φωτογραφία με τίτλο “Αγαπώ ΚΠΕ”

Η αξιολόγηση και επιλογή των καλύτερων έργων έγινε σε δύο στάδια.

 Στο πρώτο στάδιο η αξιολόγηση έγινε από Επιτροπή στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας. Στο 2ο στάδιο έγινε η τελική αξιολόγηση και επιλογή των τριών (3) καλύτερων έργων ανά κατηγορία σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από μεικτή Επιτροπή που συγκρότησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Α΄ θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.


Την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης του διαγωνισμού Europe in my Region, στο νέο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.

https://gikas-daskalos.blogspot.com/

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.