Πολιτική σάτιρα, με τους Μ. Λεζέ και Γ. Μακρή, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, στην Πτολεμαΐδα (Δελτίο τύπου)

21 Οκτωβρίου 2018
16:00
Κανένα σχόλιο

Την πολιτική σάτιρα ( επιθεώρηση) με τίτλο ΑΝΝΕ..ΧΕΙΑ θα παρουσιάσει η εταιρεία GM PRODUCTION σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός του έργου είναι να καυτηριάσει ακόμα και να διακωμωδήσει όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την πολιτική σκηνή του τόπου και όχι μόνο.

Η λέξη Αννέ στην Τουρκία σημαίνει Μάνα. Και μέσα από τη λέξη αυτή ο συγγραφέας του κειμένου θα προσπαθήσει να αναδείξει τον πόνο της μέσα από πολλές και διαφορετικές εικόνες. Η επόμενη λέξη ΧΕΙΑ πρόέρχεται από την ανέχεια που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια ο Λαός μας στους πολιτικούς και στα ψέμματα τους, Στα μνημόνια αλλά και σε όλα αυτά που κάνουν δύσκολη την ζωή μας. Εδώ θα δούμε τους ήρωες να ξεδιπλώνουν εικόνες που ίσως μας θυμίσουν σκηνές από την προσωπική μας ζωή.

Μέσα από όλα αυτά τα οποία σε καθημερινή βάση ζούμε η σάτιρα πρσδίδει το γέλιο αλλά ταυτόχρονα τον προβληματίζει για το χθες, το σήμερα, το αύριο.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κέιμενα – Σκηνοθεσία- Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής
Σκηνικά: GM PRODUCTIONS
Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Μενούνος
Τις κοπέλες έντυσε η Εταιρεία: IQ FEMALE CLOTHING
Studio Ηχογραφήσεων : EARTH SOUND STUDIO
Ερμηνεία  soundtrack ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : Ερωφίλη Τζάνου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΕΤΡΙΔΗ
Στίχοι soundtrack ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : Νάσος Ρόγκας
ΜΟΥΣΙΚΗ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ soundtrack ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:  ΑΚΗΣ ΜΕΛΗΣ
ΦΩΤΑ ΗΧΟΣ : STAGE 51 ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ
GRAFFITI: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ
ΦΙΓΟΥΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΝΑΣΟΣ ΡΟΓΚΑΣ
Παραγωγή : GM PRODUCTIONS

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.