O βουλευτής Κοζάνης, Γ. Θεοφύλακτος, με αφορμή σχόλιο της στήλης “Χύτρα” του kozan.gr, απαντά για την απουσία του, χθες, από τη Λαϊκή Συνέλευση στην Ακρινή και την παρουσία του στο Βόιο

22 Οκτωβρίου 2018
11:43

O βουλευτής Κοζάνης, Γ. Θεοφύλακτος, με αφορμή σχόλιο της στήλης “Χύτρα” του kozan.gr, απαντά για την απουσία του, χθες, από τη Λαϊκή Συνέλευση στην Ακρινή και την παρουσία του στο Βόιο:

“Ας μην υποτιμάμε το Βόιο του Ν. Κοζάνης και τους ανθρώπους του.

Είναι βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι σέβομαι και είμαι δίπλα στον αγώνα των κατοίκων της Ακρινής -και το ξέρουν- και όχι μόνο τα τελευταία χρόνια. Ήμουν παρών σε όλες τις διαδικασίες στην Ακρινή που αφορούν το μείζον ζήτημα της μετεγκατάστασης και παραμένω ενεργός τόσο στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες όσο και στις συναντήσεις με τον αρμόδιο Υπουργό. Στη χθεσινή διαδικασία με εκπροσώπησε συνεργάτης του γραφείου μου, ενώ ενημέρωσα σχετικά τον Συντονιστή της Ν.Ε.

Η δική μου παρουσία στο Βόιο ήταν εκ των ων ουκ άνευ, ιδιαίτερα διότι ήταν η πρώτη δημόσια παρουσία σε εκδήλωση μετά την ανακοίνωση των 40 νέων θέσεων εργασίας στον Πεντάλοφο Βοΐου Κοζάνης λόγω της επαναλειτουργίας του Καρούτειου Ιδρύματος με την έλευση των 40 μαθητριών (ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων) – για το οποίο είχα αποφασιστική προσωπική συμβολή και συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πενταλόφου κ. Χονδροκώστα και την αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμο Βοΐου, κα Ζιάρα.

Το ίδιο αποτελεσματικός προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι και στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Ακρινής.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Θεοφύλακτος”

** To σχόλιο της στήλης “Χύτρα”, που προηγήθηκε

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.