kozan.gr: 47χρονη, με καταγωγή από την Μεταμόρφωση Κοζάνης, βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Herenstraat στην παλιά πόλη του Culemborg της Ολλανδίας – Οι Ολλανδικές αρχές, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάνουν λόγο για δολοφονία – Βασικός ύποπτος ο σύντροφός της (Φωτογραφίες)

24 Οκτωβρίου 2018
12:49
Κανένα σχόλιο

 

Nεκρή εντοπίστηκε, την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, γύρω στη 01.40 το πρωί, σε διαμέρισμα στο Herenstraat στην παλιά πόλη του Culemborg της Ολλανδίας, μια γυναίκα ηλικίας 47 ετών, η οποία έχει καταγωγή από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης. Όπως αναφέρει το site ad.nl η 47χρονη, που βρέθηκε δολοφονημένη, συγκατοικούσε στο διαμέρισμα με το σύντροφό της (ηλικίας 31 ετών, όπως αναφέρεται σε άλλα sites) ο οποίος και συνελήφθη μετά το τραγικό περιστατικό, ως βασικός ύποπτος. Ένας γείτονας, μιλώντας σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανέφερε ότι είχε ακούσει θορύβους εκείνη τη νύχτα, προφανώς μετά από έντονη διαφωνία που είχε το ζευγάρι, αλλά δεν έδωσε καμιά προσοχή. Ο χώρος, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, αμέσως μετά τον εντοπισμό του πτώματος, αποκλείσθηκε, με ειδικά μαύρα “παραβάν” κι άντρες του εγκληματολογικού μετέβησαν στο σημείο ερευνώντας την υπόθεση. Οι Ολλανδικές αρχές ειδοποίησαν τους συγγενείς της 47χρονης στην Ελλάδα. Ο αδερφός της αναμένεται να μεταβεί στο  Herenstraat  προκειμένου να πληροφορηθεί τα γεγονότα από τις επίσημες αρχές. Μέχρι στιγμής λεπτομέρειες για το πώς συνέβη αυτό το τραγικό συμβάν δεν έχουν δοθεί κι οι αρχές εξετάζουν, με ιδιαίτερη προσοχή, την υπόθεση.

kozan.gr

Site με πληροφορίες για το συγκεκριμένο συμβάν, από τις οποίες κι αντλήθηκε το παραπάνω ρεπορτάζ

https://www.gelderlander.nl/binnenland/ruzie-ging-vooraf-aan-vondst-lichaam-in-woning-culemborg~a8f181d5/

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2340287/Buurman-dode-vrouw-Culemborg-Ik-schrok-me-kapot-dit-is-niet-normaal?fbclid=IwAR37q-a3PywcpETpJWZKL0pMUvY8CWwwn2tCv_JG1zySm3gURl1rBvtaVTw

https://www.ad.nl/utrecht/dode-vrouw-in-binnenstad-culemborg-is-om-het-leven-gebracht~a8f181d5/

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/arrestatie-na-vondst-dode-woning-culemborg/?fbclid=IwAR0Jg_Q4AKDGC4UeQlG7aoX7kb9TVeHDsplfK0tfa7kT3hmGQHJL5q5_q4A

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.