Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Κοζάνης

24 Οκτωβρίου 2018
13:46
Κανένα σχόλιο

Ύστερα από τις εκλογές που διεξήχθησαν, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, αναδείχθηκαν τα μέλη του νέου Επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Κοζάνης, που είναι με αλφαβητική σειρά:

Βαλταδώρος Δημήτριος
Καραλίβανος Γεώργιος
Κυρκοπούλου Φανή
Λαβαντσιώτης Παναγιώτης
Νάτσης Πέτρος
Τεπετζή Αθηνά
Τσελεμπή Σουλτάνα

Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.:

Ρούσσου Παρασκευή

Για την Εκλεκτική Επιτροπή αναδείχτηκαν τα παρακάτω μέλη:

Μάγκου Αναστασία

Παπουλίδης Ιωάννης

Σισμανίδης Παύλος

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΠΦΑ Ν. Κοζάνης είναι διετής.

Το απερχόμενο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας κα Μπαμπίλα Ελένη, για τη στήριξη που παρείχε στην ΕΠΦΑ Ν. Κοζάνης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και όλα τα μέλη που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.