kozan.gr: Ο Γιώργος Δακής για την ένταξη Ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο: «Απαιτείται καθαρή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που να καταδικάζει της κυβερνητικές πρακτικές» (Bίντεο)

29 Οκτωβρίου 2018
18:14

 

Το ζήτημα της ένταξης Ακινήτων του Δημοσίου των Περιφερειακών Ενοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας που εντάχθηκαν στο Υπερταμείο (ΕΤΑΔ), σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, σε δηλώσεις του λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, το απόγευμα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου.

Ο κ. Δακής επεσήμανε πως «Το θέμα του Υπερταμείου είναι εξαιρετικά σοβαρό γιατί θίγει ζωτικά κομμάτια της κοινωνικής λειτουργίας της πατρίδας μας, του δημόσιου χώρου και στη Δυτική Μακεδονία.[…] Απαιτείται καθαρή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που να καταδικάζει της κυβερνητικές πρακτικές. »

3 σχόλια

  • Άρα κ. Δακή το κόμμα σας και οι φίλοι σας του ΠΑΣΟΚ έθιξε ζωτικά κομμάτια της κοινωνικής λειτουργίας της πατρίδας μας γιατί την χρεοκοπήσατε.. τώρα ασχοληθούν με καθαρές και βρώμικες προτάσεις…

  • Κάνεις δεν τους λογαριάζει όλους αυτούς της περιφέρειας. Μπορούν να συνεδριαζουν όσες φορές θέλουν, μπορούν να φωνάζουν όσες φορές θέλουν ο ένας στον άλλον μπορούν να κάνουν όσες δηλώσεις γεμάτες οργή θέλουν. Αυτοί που πραγματικά περνούν τις αποφάσεις στην Αθήνα ή έξω ξέρουν ότι όταν χρειαστεί απλά όλοι της περιφέρειας σε όποια παρασταξη και εάν λένε ότι ανήκουν θα σκυψουν το κεφάλι και θα κάνουν ακριβώς ότι τους ζητήσουν. Απλά και ωραία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.