Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Συντήρηση του Εργοταξίου Πενταλόφου Κοζάνης της ΔΤΕ (ΕΔΡΑ)/ΠΔΜ

30 Οκτωβρίου 2018
11:03
Κανένα σχόλιο

Υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, η σύμβαση υλοποίησης του έργου: «Συντήρηση Εργοταξίου Πενταλόφου Κοζάνης της ΔΤΕ (ΕΔΡΑ)/ΠΔΜ», προϋπολογισμού 100.785,49 € με Φ.Π.Α..

Το συγκεκριμένο έργο αφορά εργασίες επισκευής και συντήρησης των κτηριακών υποδομών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων του εργοταξίου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων (έδρας) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στον Πεντάλοφο Κοζάνης, από όπου συντηρείται το Εθνικό Οδικό Δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Βοΐου και γίνεται ο αποχιονισμός και η αλατοδιανομή του δικτύου κατά τους χειμερινούς μήνες. 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ο χρόνος περαίωσής του είναι 15 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.