Mετά τη δήλωση του Πρύτανη ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, που αποκάλυψε το kozan.gr, ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον ίδιο και υποσχόταν αύξηση των τμημάτων του Τ.Ε.Ι. από 10 σε 14, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση που κάνει λόγο για μικροπολιτικά παζάρια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι

30 Οκτωβρίου 2018
16:21
Κανένα σχόλιο

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Παιδείας για τις καταγγελίες του Πρύτανη του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον ίδιο και υποσχόταν αύξηση των τμημάτων του Τ.Ε.Ι. από 10 σε 14, κατά την επικείμενη διαδικασία συγχώνευσης των δύο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της περιοχής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι αποκαλύψεις του Πρύτανη του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας επιβεβαιώνουν πλήρως τη θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι η δήθεν αναδιάταξη του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας δεν είναι τίποτε άλλο από μικροπολιτικά παζάρια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι».

Πλήρης Δήλωση

«Έχουμε από την πρώτη στιγμή εκφράσει τις σοβαρές αντιρρήσεις μας για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται η αναδιάταξη του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δίχως συνολικό σχεδιασμό, δίχως ακαδημαϊκά κριτήρια, δίχως να λαμβάνεται υπ’ όψιν η αξιολόγηση της ΑΔΙΠ, δίχως διαφάνεια, δίχως πρόβλεψη για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, πρωτίστως, με στόχευση μικροπολιτική και κριτήρια τοπικιστικού χαρακτήρα.

Οι αποκαλύψεις του Πρύτανη του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα, μας επιβεβαιώνουν με τον πιο εύγλωττο τρόπο: μικροπολιτικά παζάρια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι αποτελούν την περιβόητη διαδικασία αναδιάταξης του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας. Τελικά, αυτό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ανώτατη εκπαίδευση του τόπου».

*** Aκούστε τη δήλωση του  Σ. Γκανάτσιου που αποκάλυψε το kozan.gr 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.