kozan.gr: O Σύλλογος Αεροσφαίρισης ΩΜΕΓΑ, γιορτάζει τα 10 χρόνια δημιουργίας του, μ ‘ένα απαιτητικό παιχνίδι αεροσφαίρισης – 107 άτομα, απ’ όλη την Ελλάδα, θα συμμετέχουν στο παιχνίδι (Βίντεο)

31 Οκτωβρίου 2018
21:16
Κανένα σχόλιο

 

O Σύλλογος Αεροσφαίρισης ΩΜΕΓΑ που δραστηριοποιείται στο χώρο της Αεροσφαίρισης γιορτάζει τα 10 χρόνια δημιουργίας του και σας προσκαλεί σε ενα διήμερο, 3-4 Νοεμβρίου, απαιτητικό παιχνίδι αεροσφαίρισης με 107 συμμετοχές. Δείτε τι λέει ο πρόεδρος του συλλόγου αεροσφαίρισης (airsoft) Κοζάνης Κ. Λιούφης

Το σενάριο του παιχνιδιού

“Τι συμβαίνει όταν η Ομοσπονδία Ηνωμένων Κρατών διχάζεται; Μπορεί ο δρόμος προς την ειρήνη να είναι στρωμένος με τα δεινά του πολέμου; Τι συμβαίνει όταν η Καγκελάριος εξαφανίζεται από το πρόσωπο της γης; Ποιός ο ρόλος του Αυτοκράτορα; Είναι ο ΟΗΕ μια συμμορία ή παραμένει προσηλωμένος στον σκοπό του; Στο επικίνδυνο παιχνίδι των διπλωματικών ελιγμών η ειρήνη πρέπει να είναι ο βασικός στόχος. Εις μάτην….”

Δείτε εδώ περισσότερα

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.