kozan/gr: Φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διαμαρτυρήθηκαν για τη συγχώνευση με το ΤΕΙ – Πραγματοποίησαν πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο δημαρχείο της Κοζάνης (Βίντεο)

1 Νοεμβρίου 2018
13:45

11 σχόλια

  • Παιδιά συνεχίστε τον αγώνα. Εδώ κια τρία χρόνια τα ισοπεδώνουν όλα και τα εξισώνουν όλα. Βλέπετε σύνθημα του σύριζα “η αριστεία είναι ρετσινιά” και δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα στα 5άρια και κάτω!!!

    • Μπορείς να κατηγορήσεις την αριστερά για χίλια πράγματα. Αλλά για αμορφωσιά…. Με τίποτα. Κοίτα λίγο δίπλα σου διαχρονικά και θα συμφωνήσεις, δεν γίνεται ρε παιδί μου… Όσο για την αριστεία, είναι μια λέξη με πολύ βαθύτερο νόημα και εσείς το προσεγγίζετε στα ρηχά φίλε… Άστο…

  • Ψωνια. Οταν ερχονται πτυχιουχοι απ εξω απο καθε πανεπιστημιο του καθε χωριου της καθε χωρας δε σας πειραζει. Τωρα που θα σπουδασουν μαζι σας καποιοι κοστιζει. Ε ας μην τα εκανε το τεε μανταρα. Τι να κανουμε;

  • Τι έγινε χαλάει η σούπα;
    Το τεε δεν θα έχει δύναμη να προστατεύσει τα δικαιωματακια σας;
    Αφού δεν θέλετε ανταγωνισμό κρυμμένοι πίσω απο το τεε,ας συνενωθούν τα τμήματα και αν δεν είναι καλοί οι ΤΕ ας μην καταφέρουν να πάρουν πτυχίο.

    • Αυτα τα τει που τα προσβαλεις απο κομπλεξ ειναι πολυ καλυτερα απο παρα πολλα πανεπιστημια του εξωτερικου της καθε κολοπετινιτσας και σ αυτα τα τει διδασκουν και οι δικοι σας καθηγητες,οπως σ εσας διδασκουν και οι καθηγητες τει. Επισης τα παιδια που σπουδαζουν εξω δεν επιασαν ουτε τα δικα μας τει και γιαυτο εφυγαν οσοι φυσικα ειχαν πλατες δικες τους η δικων τους. Σημερα μεσα απ τη συνενωση θα διδαχθειτε κοινα μαθηματα απο τους ιδιους διδασκοντες,θα εκμεταλευτειτε την τεραστια υποδομη του τει και θα εξεταστειτε κοινα. Ποιο το προβλημα σας; κομπλεξ και φθονος και επαρση. Κοιταξτε που μπηκατε με τα χαμηλοτερα μορια των αει και σας θεωρουν συναδερφους ισοτιμους οι Μετσοβιοι κι αφηστε τις ” εξυπναδες “

  • Τα επαγγελματικά δικαιώματά σας δεν πρόκειται να σας τα πειράξει κανένας αγόρι μου! Αυτούς που σου τα λένε αυτά να προσέχεις!

  • Φοβάστε μην έχουν τις ίδιες αξίες τα παιδιά του ΤΕΙ? Έλεος δηλαδή.. Σας ετοιμάζουν ολοκαίνουρια κτήρια έξω από την Κοζάνη και παραπονιέστε γι αυτό… Ποιοι νομίζετε ότι είστε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.