Οδηγίες

0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη και το ρυζάλευρο.
  2. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
  3. Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
  4. Βουτυρώνουμε καλά πυρίμαχο σκεύος 32×20 εκατοστά και καλύπτουμε τον πάτο του με αρκετή άχνη ζάχαρη.
  5. Απλώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα και το τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας.
  6. Φροντίζουμε να πάρει σκούρο χρώμα σε όλη την επιφάνεια και όταν κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο.
  7. Σερβίρουμε μετά από 12 ώρες.