Οδηγίες
0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Αναμειγνύουμε το γάλα με την ζάχαρη και το ρυζάλευρο.
-
Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
-
Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
-
Βουτυρώνουμε καλά πυρίμαχο σκεύος 32×20 εκατοστά και καλύπτουμε τον πάτο του με αρκετή άχνη ζάχαρη.
-
Απλώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα και το τοποθετούμε στο μάτι της κουζίνας.
-
Φροντίζουμε να πάρει σκούρο χρώμα σε όλη την επιφάνεια και όταν κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο.
-
Σερβίρουμε μετά από 12 ώρες.
Σας ευχαριστούμε