Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης: Eπίδειξη αερομοντελισμού το Σάββατο 10/11 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και την Κυριακή 11/11 στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι

8 Νοεμβρίου 2018
19:29
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης (Σ.Α.Κ.), με αφορμή την γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας, διοργανώνει επίδειξη αερομοντελισμού το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης.

Οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο του αερομοντελισμού ο οποίος ως άθλημα υπάγεται στην Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (www.elao.gr ). Και τις δύο ημέρες μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη του συλλόγου για θέματα αερομοντελισμού και να δούνε από κοντά πολυάριθμα αεροπλάνα και ελικόπτερα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ

– Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης από τις 11:00 το πρωί στατική έκθεση αερομοντέλων μαζί με προβολή βίντεο των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας.

– Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο μοντελοδρόμιο του συλλόγου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν:
ελεύθερες πτήσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων
πτήσεις προσομοίωσης αγωνιστικού προγράμματος
στατική έκθεση αερομοντέλων

Πως θα βρείτε το μοντελοδρόμιο:
Κατευθυνόμενοι από Κοζάνη προς Πτολεμαΐδα: Στον κυκλικό κόμβο ακριβώς στο τέλος των Κοίλων, επιλέξτε την Τρίτη έξοδο που οδηγεί προς Μαυροδένδρι – Ποντοκώμη
Κατευθυνόμενοι από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη: στην πρώτη έξοδο του ίδιου κυκλικού κόμβου.
Το μοντελοδρόμιο Θα βρίσκεται στα αριστερά σας, περίπου στα 3 χιλιόμετρα.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και τις δύο ημέρες των εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και μέλη από άλλους αεραθλητικούς Συλλόγους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977665761.

Facebook: Σύλλογος Αερομοντελιστών Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.