Κ. Σανίδης, πρόεδρος Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, αποκλειστικά στο kozan.gr: «[Ο Σαββίδης] με δικαίωσε» – «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Σαββίδης είναι ένας πολύ μεγάλος Έλληνας και είναι ένας πολύ μεγάλος Πόντιος»

9 Νοεμβρίου 2018
11:59

 

«[Ο Σαββίδης] με δικαίωσε»,  υπογραμμίζει ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης, Κώστας Σανίδης, απαντώντας στα ερωτήματα που του τέθηκαν για την δημόσια έκφραση της στήριξής του στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο kozan.gr. ο κ. Σανίδης επεσήμανε πως ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε την συμπαράστασή του στην Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης και πως ο ίδιος είναι πεπεισμένος για όσα γράφει. Δείτε αναλυτικά όσα είπε για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

Ν.Χ.: Κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ επιστολές σας, μέσω των οποίων εκφράζετε τον σεβασμό και την στήριξή σας στο πρόσωπό του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Από πού πηγάζει αυτή η αναγκαιότητα για δημόσια συμπαράσταση και στήριξη στον κ. Σαββίδη;

Κ.Σ.: Για τον ποντιακό χώρο τον στηρίζω.

Ν.Χ.: Επειδή απλά είναι Πόντιος τον στηρίζετε;

Κ.Σ.: Ακούστε να δείτε επειδή συνεργαζόμαστε, επειδή γνωριζόμαστε, επειδή έχει ευαισθησίες και έδειξε πολύ μεγάλη συμπάθεια και συμπαράσταση προς εμάς, και από ένα σημείο και μετά τον γνώρισα και την ποντιακή του ταυτότητα και την ελληνική του –γιατί από εκεί ξεκινάμε- με έπεισε για να γράψω αυτά που γράφω γι’ αυτόν. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο Σαββίδης είναι ένας πολύ μεγάλος Έλληνας και είναι ένας πολύ μεγάλος Πόντιος.

Ν.Χ.: Κάποιος θα σας έλεγε, και άλλοι είναι Πόντιοι γιατί στηρίζετε τον κ. Σαββίδη; Δεν υπάρχουν άλλοι που βοηθούν;

Κ.Σ. : Εγώ απευθύνθηκα καταρχήν στον κ. Σαββίδη με μία επιστολή μου, επειδή ήξερα ότι είναι ομογενής από τη Ρωσία με πολλά χρήματα και άκουσα ότι έχει ευαισθησίες, ποντιακές και κοινωνικές. Αυτό μου επέτρεψε να του κάνω μία επιστολή. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλά γραμμένη και τον συγκίνησε, και ήρθε! Έκτοτε μου δόθηκε η ευκαιρία να τον επισκέπτομαι, να μιλάμε τηλεφωνικά και να τον γνωρίσω. Πιστεύω λοιπόν πλέον, ότι με δικαίωσε.

Ν.Χ.: Υπάρχουν άλλοι Πόντιοι που βοηθούν την Εύξεινο Λέσχη Κοζάνης σε αυτό το επίπεδο;

Κ.Σ.: Σε αυτό το επίπεδο μέχρι στιγμής όχι. Παρότι απευθύνθηκα επίσημα στο ίδρυμα «Νιάρχος» με εμπεριστατωμένη πρόταση, με τον ίδιο τρόπο απευθύνθηκα στην Τράπεζα Πειραιώς. Επίσης προσπάθησα να έρθω σε επαφή με τον Μελισσανίδη της ΑΕΚ, θα μπορούσε και αυτός να βοηθήσει γιατί τον γνωρίζω αλλά προφανώς θα υπάρχουν διάφοροι λόγοι που δεν μπορώ να τους ξέρω. Άλλη βοήθεια δεν έχουμε.

Νατάσα Χατζηγεωργίου


Ένα σχόλιο

  • Υπαρχουν μεγαλοι κ μικροι ελληνες κ ποντιοι ? Αυτον μεχρι χθες τον ψυφιζε ο κοσμακης κ τον εβγαζε βουλευτη ? Για τι προβατα μιλαμε ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.