kozan.gr: Α. Κοσματόπουλος: “Αν αυτονομηθεί, σε δήμο, το Βελβεντό, το τι προβλήματα θα δημιουργηθούν δεν περιγράφονται. Αυτές είναι πολιτικές φανφάρες και μάλιστα προεκλογικές. Και να αυτονομηθούν ακόμη, οι πρώην νομίζουν πως θα πάρουν και τη διοίκηση του δήμου” – Σοβαρές κατηγορίες για την “Κοινωνία των Πολιτών”

9 Νοεμβρίου 2018
13:43
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο της σημερινής (9/11) συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της ΑΝΚΟ στην Κοζάνη, ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησης – αυτονόμησης του Βελβεντού, είπε: “To ποιοι θέλουν να αυτονομηθεί το Βελβεντό είναι προφανές. Ο πολύ κόσμος θέλει να λειτουργήσει ο δήμος όπως είναι τώρα. Αν αυτονομηθεί, σε δήμο, το Βελβεντό, το τι προβλήματα θα δημιουργηθούν δεν περιγράφονται. τώρα είμαστε ένας οργανωμένος δήμος μεγαλούτσικους και δεν έχουμε μηχανήματα, δεν έχουμε το ένα το άλλο κτλ. . Αυτές είναι πολιτικές φανφάρες και μάλιστα προεκλογικές. Βλέπω ότι θα ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου. Το πράγμα ξεφεύγει λίγο από τα όρια της σοβαρότητας. Και να αυτονομηθούν ακόμη, οι πρώην νομίζουν πως θα πάρουν και τη διοίκηση του δήμου. Και να σας πω και το άλλο και να αυτονομηθεί ο δήμος  και τώρα να γίνουν εκλογές με αυτόνομο το Βελβεντό, πάλι εμείς θα κάνουμε κουμάντο (χίλια τα εκατό) και στα Σέρβια και στο Βελβεντό. Μέχρι τις εκλογές θα κάνουμε τόσα πράγματα, ήδη φαίνονται, που δεν θα υπάρξει αντίπαλος”.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατούσε όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική κοινωνία του Βελβεντού, σημείωσε: “Είναι ένα κλίμα αρρωστημένο, διχοτόμησαν κατά αισχρό τρόπο, μιλάμε για ένα μίσος αδελφοκτόνο, κλείσαν τα μαγαζιά, δεν δουλεύει κανένας, για να χωρίσουν τους ανθρώπους σε κοινωνία των πολιτών και μη κοινωνία των πολιτών”.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.