kozan.gr: “Πάγωμα”, για το έτος 2019, των τελών καθαριότητας και φωτισμού στο Δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

12 Νοεμβρίου 2018
22:19

 

Το θέμα των τελών καθαριότητας και φωτισμού για κατοικίες, φιλανθρωπικά νοσηλευτικά ιδρύματα, καταστήματα, ξενοδοχεία για το έτος 2019, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Βαλαή: «τα τέλη έτσι όπως έρχονται να ψηφιστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν προβλέπουν αυξήσεις. Θα παραμείνουν στο ίδιο ύψος που ήταν και το 2018».

3 σχόλια

  • φυσικά πάγωμα λόγω εκλογών…..το θέμα είναι να γίνει μείωση τελών…..

    Υ.Σ πλέον οι ιθαγενείς ξέρουν από χάντρες και καθρεπτακια…

  • αυτό που μια δημόσια υπηρεσία στην ΕΛΛΑΔΑ λειτουργεί με όρους..πληρώστε κορόιδα με ξεπερνάει.

    Είναι τόσο δύσκολο μια δημόσια υπηρεσία είτε λέγεται δήμος ή κάτι άλλο να λειτουργεί νοικοκυρεμένα και να μην καταφεύγει στην εύκολη λύση των αυξήσεων;

    Στην ΝΟΡΒΗΓΙΑ υπάρχουν χιλιάδες δημόσιες εταιρίες που είναι κερδοφόρες.

    Εδώ λειτουργούμε με τη λογική δε βαριέσαι εγώ θα τα δώσω.

    Στηρίξτε την επιχειρηματικότητα και όσους ανοίγουν επιχειρήσεις και το όφελος θα είναι πολλαπλάσιο σε πολλά επίπεδα

  • Πάγωμα λέει… δούλεμα χοντρό, αφού έγινε αύξηση πέρισι, αυτό έλειπε να γίνει ξανά φέτος, χάρη δηλαδή μας έκαναν που δεν έγιναν και φέτος αυξήσεις; σε ευχαριστούμε υπέρτατε τσάρε των οικονομικών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.