Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: “Τόπος να ζεις….δεν μένουν άνθρωποι στη ΖΕΠ?? ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!!” (Φωτογραφίες)

20 Νοεμβρίου 2018
14:20

 

Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: “Τόπος να ζεις….δεν μένουν άνθρωποι στη ΖΕΠ ??? ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!!”

 

18 σχόλια

  • Ντροπή τους κ αίσχος στον δήμο, κατά τα άλλα φταίνε οι πολίτες που δεν τους θέλουν κ τους κράζουν η μήπως θα μας πούνε κάποιοι να τα κρατήσουμε μέσα στα σπίτια μας, δρόμο όλοι τους κανένας άξιος δν είναι για δήμαρχος όποιος κ να έρθει τα ίδια κ χειρότερα θα κάνουν, κ υποτίθεται εκεί πάνω θα δώσουν οικόπεδα για την νέα ποντοκωμη υποτίθεται κ θα έτσι μια ζωή θα θα θα……

  • συμβαινει σε πολλες γειτονιες της πολης. πληρης αδιαφορια της δημοτικης αρχης για εκτος κεντρου γειτονιες

  • Όχι δεν είναι αυτό που φαίνεται! Πρόκειται για οφθαλμαπάτη και διαστρέβλωση, που υποκινούν όσοι διεκδικούν το δήμο κόντρα στο λευτεράκη!
    Είναι οικολόγος, καλό παιδί και πανέξυπνο!!
    Μην το αδικείτε!!
    Α , είναι και ικανό και δουλευτάρικο!!

  • ΔΕν ξέρω ποιον βοηθάτε με τα σχόλια σας Σίγουρα όμως προσβάλλεται τους εργαζόμενους στην καθαριότητα που παλεύουν με τα σκουπίδια για να κρατάνε την πόλη μας καθαρή Αν πέφτει στην αντίληψη μας κάτι υπάρχουν τα τηλέφωνα του δήμου για να τα καταγγείλουμε τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού

  • Ακούτε εργαζόμενοι στην καθαριότητα τι πιστεύουν για σας οι “αναγνώστες”; Ακούτε εσείς Κοζανίτες που περηφανεύεστε σε όσους έρχονται στην Κοζάνη εδώ και χρόνια πως ζείτε σε μια από τις καθαρότερες πόλεις στην Ελλάδα τι πιστεύυν οι “αναγνώστες”; Τώρα αξιολογείστε και τα υπόλοιπα που λεν οι “αναγνώστες”!
    Και όλα αυτά για μια κατάληψη λίγων ωρών στο αμαξοστάσιο.
    Αγαπητέ Πρόεδρε πότε θα πάρεις θέση για την προσβολή στη δουλειά των συναδέλφων σου;

  • Ντροπή σε αυτούς που είδαν έτσι τους κάδους και βγάλανε τα σκουπίδια. Εκεί να βρωμίσουν να καταλάβουν ότι τα σκουπίδια περνάνε Τρίτη Πέμπτη η μήπως θέλουν να έχουν την σκουπιδιάρα δίπλα τους.

  • Κάνεις μεγάλο λάθος δν προσβάλλουμε τους εργαζόμενους του Δήμο κ ούτε είπαμε λέξη για τους ανθρώπους που παλεύουν να κρατάνε την πόλη κ τα χωριά μας καθαρά μην διαστρεβλωνεις τα λόγια μας, αναφερόμαστε στον δήμαρχο κ τους έταιρους του που δν ενδιαφέρονται.

  • Όταν ο κάδος είναι γεμάτος δεν αφήνουμε τη σακούλα έξω γιατί θα την ανοίξουν τα τετράποδα ζώα.Τα δίποδα τωρα αντί να πάνε σε κάποιον αλλο κάδο εκεί κοντά βαριούνται και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.Σε γενικές γραμμές πάντως οι άνθρωποι της καθαριότητας κάνουν καλά τη δουλειά τουςΥ.Γ. Χθες καθαριζανε τις νησίδες στο δρόμο προς Δρέπανο,δεν είπε κανείς τίποτα.

  • Η κατάσταση αυτη έχει ονοματεπώνυμο.
    Χριστοφοριδης Γιώργος. Πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων και εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας σε θέματα καθημερινότητας.

    Αυτός έκλεισε το αμαξοστάσιο του δήμου κοζανης τη Δευτέρα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έγινε αποκομιδή πουθενά και υπήρξε αυτή η εικόνα παντού. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

    Παρακαλω στο kozan να περάσει το σχόλιο για να μάθουν όλοι την αλήθεια.

  • Η σημερινή απερχόμενη δημοτική αρχή έχει αποτύχει στην διαχείριση της καθημερινότητας !!!! Θέλουμε επιτέλους μια πιο καθαρή πόλη !!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.