Kυριάκος Μιχαηλίδης: “Επίσκεψη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με σκοπό την ενημέρωσή μου από τον διοικητή του νοσοκομείου”

23 Νοεμβρίου 2018
18:44

Σήμερα επισκέφτηκα το διοικητή του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης με σκοπό να ενημερωθώ, από επίσημα χείλη, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νοσοκομείο μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τόσο ο διοικητής, Γιώργος Χιωτίδης, όσο και ο Δ/ντης της Χειρουργικής Κλινικής, Κώστας Χατζημίσιος, δέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη εμένα και τον φίλο -πολύτιμο συνεργάτη του συνδυασμού μας, Αθανάσιο Μπαντή, ενημερώνοντάς μας για διάφορα ζητήματα. Οφείλω να αναγνωρίσω, δημόσια, ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι ιδιαίτερα σημαντικές και όλοι εργαζόμενοι, με την καθοδήγηση της διοίκησης και τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, προσπαθούν για το καλύτερο. Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν, το ζητούμενο είναι να υπάρχει μέριμνα για την επίλυσή τους. Για όσους δεν γνωρίζουν, το δικό μου ενδιαφέρον μου για το νοσοκομείο δεν προέκυψε σήμερα, ούτε περιοριζόταν απλά σε διαπιστώσεις κι απόμακρες ανησυχίες, αλλά από τις θέσεις που υπηρέτησα ήμουν πάντα δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αξιολογώντας και υλοποιώντας προτάσεις κομβικής σημασίας για την ποιότητα παροχής υπηρεσιών του νοσοκομείου μας.

Τελευταία χαρακτηριστική πρωτοβουλία μου, ήταν το 2012, όταν ως πρόεδρος της εταιρείας ΑΝΚΟ, εκπονήσαμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη για τις εργασίες ανακαίνισης των παλιών χειρουργείων και τη μετατροπή τους σε θαλάμους νοσηλείας, εργασίες που υλοποιήθηκαν με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης (49.000€), πρόταση που είχα χειριστεί μαζί με τον τότε Περιφερειάρχη Γιώργο Δακή και τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σόκουτη. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και το νοσοκομείο μας θα πρέπει να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Με οδηγούς τους γιατρούς, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και το δικό μας έμπρακτο ενδιαφέρον μπορούμε να συμβάλλουμε για τη μετάβαση από τα προβλήματα στις λύσεις και από το καλό στο καλύτερο.

7 σχόλια

  • Ετσι που πηρε φορα ολα θα τα εχει λυσει απο την πρωτη μερα εαν καταφερει να εκλεγει. Οτι και να δει οπου και να παει εχει ετοιμη την λυση του προβληματος. Δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι τοσα χρονια να τον κανουμε ισοβιο δημαρχο στην κοζανη.

  • Είπαν ολοι οι φιλοι του Λευτέρη. Κυριακο συνεχισε ενοχλεις. Γραφικος θα ήσουν αν δεν ενοχλουσες τωρα εισαι απλα πολυγραφοτατος και ουσιαστικος

  • Ενημερώστε ρε παιδιά τον Κυριάκο γιατι μέχρι τωρα άλλου ζούσε και δεν γνωρίζει ο καημένος. Κυριακο ενημερώσου εσυ παιδί μου μην ακούς τα πικρόχολα σχόλια. Άλλωστε καλύτερα να εισαι ενημερωμένος σε όλα τα θέματα που αφορούν το δήμο ώστε να κανεις σωστή αντιπολίτευση σε κανα εφτάμηνο από τωρα. Χαχαχαχαχαχα

  • δέν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις ενημέρωση έχουν χιλιοειπωθεί τα προβλήματα,τα περισσότερα,όπως π.χ έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών,δεν είναι της αρμοδιότητας του εκάστοτε δήμαρχου,αλλά του υπουργείου υγείας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.