“Βόρειο Πεδίο” : Παρουσίαση θεατρικής παράστασης “Ο Ελαφοβασιλιάς”, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, 24&25/11 και 1&2/12

24 Νοεμβρίου 2018
14:46
Κανένα σχόλιο

Το Βόρειο Πεδίο παρουσιάζει στο κοινό της περιοχής τη θεατρική παράσταση Ο ΕΛΑΦΟΒΑΣΙΛΙΑΣ του Κάρλο Γκότσι, σε μετάφραση και διασκευή Ξένιας Καλογεροπούλου και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μπαμπίλα. Ο Κάρλο Γκότσι ένας σπουδαίος Ιταλός δραματουργός που έζησε στα τέλη του 18ου αιώνα, έγραψε «τραγικωμικά παραμύθια για το θέατρο», τα παραμυθοδράματα, όπου τα έντονα κωμικά στοιχεία συμπορεύονται με έντονη φαντασία. Οι ήρωές του προέρχονται κυρίως από την Κομέντια ντελ΄ Άρτε, όσο και από τα παραμύθια της Ανατολής.
Ο ΕΛΑΦΟΒΑΣΙΛΙΑΣ είναι ένας τέτοιος μύθος που μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, αφού διαθέτει, άφθονο χιούμορ, φανταστικά στοιχεία, μεταμορφώσεις και μια υπέροχη ιστορία. Ένα σπουδαίο έργο που το ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ φέρνει στην σκηνή του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ για οκτώ (8) παραστάσεις.
Συγκεκριμένα, το θεατρικό έργο θα παρουσιασθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου σε διπλές παραστάσεις στις 5.30 το απόγευμα και στις 8 το βράδυ. Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, πάλι διπλές τις ίδιες ώρες.
Οι συντελεστές της παράστασης είναι:
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μπαμπίλας Σκηνικά – κοστούμια: Άννα Τούμπαρη, Μαρία Μπανιά Χορογραφία: Πέννυ Κατωτοικίδου Ήχος: Λάζαρος Κωτσίδης Φωτισμοί: Κώστας Φίλιος- Βασιλική Γκαγκάλα Φροντιστήριο: Βασιλική Γκαργκάλα (Διάθεση μέρους των κοστουμιών από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης)
Παίζουν οι ηθοποιοί του Βόρειου Πεδίου με σειρά εμφάνισης: Βασίλης Παμπόρης, Χρύσα Κεσκιλίδου, Γιάννης Κοκάνης, Ευγενία Κατσάλη, Τάσος Ανδρεάδης, Σοφία Μπρατσιώτη, Καλυψώ Παπαχρυσοστόμου, Κώστας Θεοδοσιάδης, Σοφία Μπαλτζή, Αλέξης Λιοσάτος, Στράτος Ιορδανίδης, Βασιλική Σιδηροπούλου και Παναγιώτης Τόλης.
Μην χάσετε αυτή την παραμυθένια παράσταση που θα σας διασκεδάσει και θα γεμίσει όμορφα την βραδιά σας!!!
Προπώληση: στο βιβλιοπωλείο «Επί Χάρτου»
Πληροφορίες: 2463505959 και 6932967800

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.