kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Στις 12 Δεκεμβρίου, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, στην Κοζάνη, η πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Ευάγγελου Σημανδράκου

25 Νοεμβρίου 2018
11:20

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ορίστηκε η ημερομηνία για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Ευάγγελου Σημανδράκου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης θα παρουσιάσει το όνομα του συνδυασμού του και τη διακήρυξη αρχών την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 19:00.

H Xύτρα

16 σχόλια

  • Ο Βαγγέλης δεν θα τραβήξει. Ξεκίνησε καλά με την ελπίδα ότι θα σταθεί ως ελπιδοφόρα εναλλακτική, αλλά οι υποψηφιότητες του Μιχαηλίδη και του Τσιαρτσιώνη δεν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες του να πάρει μεγάλο μερίδιο από τη ΝΔ. Από την άλλη μια πιθανή υποψηφιότητα Μαλούτα στον κεντρώο χώρο δεν του αφήνει περιθώρια για κομμάτι στην πίτα. Δυστυχώς ο Βαγγέλης έφυγε παρασυρόμενος από το άρμα της αριστεράς για αλλαγή, αλλά τώρα που κάθεται ο κουρνιαχτός τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

    • Kαλά που ήρθαν και οι πόντιοι και μάθατε πως είναι ο έξω-από την Σουρδία- σύγχρονος κόσμος! Ελεος πια με απόψεις που ανήκουν στον 18ο αιώνα, συνέρθετε οι ντοπιοκοζανίτες πριν γίνετε χειρότεροι κι απ το Βελβεντό!

  • Σημαντράκο θα σε ψηφίσω αν παραιτηθείς απο Αντιπεριφερειάρχης για να αποδείξεις σε όλους ότι η θεση σου δεν είναι ο αυτοσκοπός αλλά η διάθεση για προσφορά σεβόμενος την πολιτική λογική.
    Διαφορετικά θα στηρίξω Τσιαρτσιώνη ή Μιχαηλίδη. Τουλάχιστον κανονικούς ΝΔ που μετά από 2 χρόνια δεν θα κάνουν κωλοτούμπα. Αν παραιτηθείς θα αποδείξεις ότι έχει πολιτικό ανάστημα και ότι έμαθες από τα λάθη σου.

    ΥΓ. Να δούμε τα Μέσα Ενημέρωσης θα σε στηρίξουν με τις υποψηφιότητες αυτών που σε προωθούν;

    • Στήριξε Τσιαρτσιώνη. Κρίμα είναι να μην μπει ούτε στο Δημαρχείο έπειτα από ολόκληρος Υπουργός. Ο Μιχαηλίδης θα βάλει τα γυαλιά σε πολλούς. Δεν έχει ανάγκη από στήριξη. Τέλος όσο και να φλέγεσαι επειδή ακριβώς δεν είναι αυτοσκοπός η καρέκλα του δήμου Κοζάνης ο Σημανδράκος θα τιμήσει την καρέκλα που του έδωσε ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας. Εσύ ψάξε να βρεις ψηφοδέλτιο να μπεις γιατί απ’ ότι μαθαίνω μόνος του έμεινε ο Μπαρμπανίκος.

  • Ο Σημανδράκος αυτόν το μήνα εκκλησιάστηκε όσο δεν εκκλησιάστηκε σ’ολη του τη ζωή!! Και που είσαι ακόμη μέχρι τις εκλογές…?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.