To Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ στις 28 Νοεμβρίου

26 Νοεμβρίου 2018
09:18
Κανένα σχόλιο

To Εργατικό Κέντρο συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ στις 28 Νοεμβρίου .

Απέναντι στην αδιέξοδη και προβληματική Κυβερνητική πολιτική που βαθαίνει ακόμη περισσότερο τις οικονομικές και τις κοινωνικές ανισότητες, απαντάμε όλοι μαζί για ακόμη μία φορά αγωνιστικά.

Α Η συμμετοχή μας στην απεργία αυτή δεν είναι μία τυπική διαδικασία είναι υποχρέωση,  είναι καθήκον.

Είναι ο μόνος δρόμος για να αντισταθούμε στις βάρβαρες πολιτικές που εφαρμόζονται εδώ και πολλά χρόνια στις πλάτες μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:ΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ

Την άμεση αναμόρφωση του Προϋπολογισμού έτους 2019.

Την λήψη Ουσιαστικών και αποτελεσματικών μέτρων αντιμετώπισης της ανεργίας και ανακούφισης των ανέργων.

Την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση χωρίς κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Την άμεση επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και μετέπειτα καθορισμός του ύψους του μέσω της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αποκατάσταση της καθολικής της δέσμευσης.

Την κατάργηση των διατάξεων για το πάγωμα των τριετιών.

Την άμεση κατάργηση του συνόλου των αντεργατικών μνημονιακών πολιτικών, που οδήγησαν στο στραγγαλισμό των συλλογικών εργατικών δικαιωμάτων και εγγυήσεων.

Την μόνιμη και αποτελεσματική προστασία της πρώτης κατοικίας, με ρητή απαγόρευση του πλειστηριασμού της.

Την επανασύσταση των φορέων εργατικής εστίας και κατοικίας που σήμερα είναι αναγκαία κάθε άλλο παρά ποτέ και έχουν πολλαπλασιαστικά οφέλη για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Την εφαρμογή ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος, με ελάφρυνση των μισθωτών και των συνταξιούχων από τα άδικα και υπέρμετρα βάρη της φορολογικής επιδρομής.

Μπροστά σε έναν ακόμη αντιαναπτυξιακό, αντεργατικό και άδικο προϋπολογισμό, απεργούμε και βγαίνουμε ξανά στους δρόμους περιφρουρώντας τα αιτήματά μας.

ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:30

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.